Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση στο Σύνταγμα από τους υποστηρικτές του “όχι”
Ολοκληρώθηκαν οι πορείες και συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα κατά της λιτότητας και του νομοσχεδίου για τη διαπραγμάτευση, που πραγματοποιήθηκαν από υποστηρικτές του «όχι», ΠΑΜΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αναρχικών-κομμουνιστών. Επεισόδια μικρής έντασης προκλήθηκαν όταν αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να εμποδίσουν την πορεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με κατεύθυνση προς το Σύνταγμα, στο ύψος της οδού Ομήρου.
Ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής όταν οι αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να εμποδίσουν την πορεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με κατεύθυνση από την οδό Σταδίου προς το Σύνταγμα, στο ύψος της οδού Ομήρου.
Στο Σύνταγμα ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των υποστηρικτών του «όχι» μπροστά από τη Βουλή, κατά της λιτότητας και του νομοσχεδίου για την εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους εταίρους βάσει της ελληνικής πρότασης.
Σημειώνεται πως νωρίτερα το ΠΑΜΕ αποχώρησε από το Σύνταγμα, καθώς ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη πορεία από την Ομόνοια, που κατέληξε μπροστά στη Βουλή, ενάντια στο «νέο βάρβαρο μνημόνιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίδομα ανεργίας: Ποιοι θα λαμβάνουν έως 1.375 ευρώ τον μήνα
- Ο Γιαννούλης… σέρβιρε τη νίκη της Άουγκσμπουργκ – Με ήττα ξεκίνησε η Μαρί-Λουίζ Ετά στην Ουνιόν
- LIVE: Τότεναμ – Μπράιτον
- Ατρόμητος – ΑΕΛ 3-2: Πήραν τη ματσάρα οι Περιστεριώτες, έμπλεξαν οι «βυσσινί»
- Έρχονται μαζικές απολύσεις στη Meta – Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
- ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην προπαγάνδα ο Γεωργιάδης – Να φύγει και από αντιπρόεδρος της ΝΔ και από το Υπουργικό Συμβούλιο
