Έξω από το ΥΠΟΙΚ οι συνταξιούχοι, ζητούν καταβολή ολόκληρης της σύνταξης
Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν αυτή την ώρα συνταξιούχοι, ζητώντας την πλήρη καταβολή των συντάξεων και όχι την τμηματική καταβολή των 120 ευρώ. Ουρές για άλλη μία ημέρα έξω από τα καταστήματα τραπεζών.
Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν αυτή την ώρα συνταξιούχοι, ζητώντας την πλήρη καταβολή των συντάξεων και όχι την τμηματική καταβολή των 120 ευρώ.
Από τα ξημερώματα της Παρασκευής, συνταξιούχοι βρίσκονται έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών, προκειμένου να εισπράξουν τη δεύτερη δόση των 120 ευρώ από τη σύνταξή τους.
Πρόκειται για συνταξιούχους που δεν έχουν κάρτα ανάληψης μετρητών.
Η τραπεζική αργία έχει παραταθεί ώς τη Δευτέρα 13 Ιουλίου. Το όριο αναλήψεων από τα ΑΤΜ διατηρείται στα 60 ευρώ ημερησίως.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου