Ξεκινάει η προετοιμασία του Ατρόμητου από το Πήλιο
Για τα Χάνια Πηλίου θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Ατρόμητου, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Για τα Χάνια Πηλίου θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Ατρόμητου, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία είναι οι Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κυρίτσης, Κιβρακίδης, Κούρος, Κατράνης, Έμποου, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Θεολόγου, Μπάλλας, Λημνιός, Ουσέρο, Γοδόι, Γκαρσία, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Καλλέργης, Μπαστακός, Εγκουέμ, Τσατσόπουλος, Ρεγκάκος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Το Βέλγιο απαγορεύει τις εισαγωγές από οικισμούς Ισραηλινών εποίκων, αφού κατήγγειλε την αδράνεια της ΕΕ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης
- Πάτρα: Θλίψη για 74χρονη που έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο – Άφησε σημείωμα και χρήματα για την κηδεία της
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)





