Αποκλείστηκε στους «16» του Wimbledon ο Νικ Κύργιος
Στη φάση των «16» ολοκληρώθηκε η πορεία του Νικ Κύργιου στο Wimbledon. Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία αντιμετώπισε σήμερα τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ στο πλαίσιο του 4ου γύρου του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ, ωστόσο ηττήθηκε 7-5, 6-1, 6-7(7), 7-6(6) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.
Στη φάση των «16» ολοκληρώθηκε η πορεία του Νικ Κύργιου στο Wimbledon.
Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία αντιμετώπισε τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ στο πλαίσιο του 4ου γύρου του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ, ωστόσο ηττήθηκε 7-5, 6-1, 6-7(7), 7-6(6) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.
Στο μεταξύ, η Λούτσιε Σαφάροβα από την Τσεχία (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη και το κυρίως ταμπλό), η οποία ήταν φιναλίστ στο Ρολάν Γκαρός, ηττήθηκε στον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον από την Αμερικανίδα Κόκο Βάντεγουεϊ (Νο 47 στον κόσμο) με 7-6(1), 7-6(4) και αποκλείστηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δικαστής ανέστειλε τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της εισηγήτριας του ΟΗΕ Φραντσέσκα Αλμπανέζε
- ΒΗΜΑ: Τελετή βράβευσης του προγράμματος ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών «B/ innovate»
- Νέες αιχμές Καραμανλή για την εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη: «Η δική μας κυβέρνηση είχε μια πολυδιάστατη προσέγγιση»
- H ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επέστρεψε εκεί που ανήκει
- Κάννες όπως σοκ: Εμετός, βιασμός και συμπάθεια στον Χίτλερ – Τα 20 αποτροπιαστικά σκάνδαλα του Φεστιβάλ
- Ο Αλ Ζαΐντι ορκίστηκε νέος πρωθυπουργός του Ιράκ – Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει




