Αποκλείστηκε στους «16» του Wimbledon ο Νικ Κύργιος
Στη φάση των «16» ολοκληρώθηκε η πορεία του Νικ Κύργιου στο Wimbledon. Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία αντιμετώπισε σήμερα τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ στο πλαίσιο του 4ου γύρου του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ, ωστόσο ηττήθηκε 7-5, 6-1, 6-7(7), 7-6(6) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.
Στη φάση των «16» ολοκληρώθηκε η πορεία του Νικ Κύργιου στο Wimbledon.
Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία αντιμετώπισε τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ στο πλαίσιο του 4ου γύρου του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ, ωστόσο ηττήθηκε 7-5, 6-1, 6-7(7), 7-6(6) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.
Στο μεταξύ, η Λούτσιε Σαφάροβα από την Τσεχία (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη και το κυρίως ταμπλό), η οποία ήταν φιναλίστ στο Ρολάν Γκαρός, ηττήθηκε στον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον από την Αμερικανίδα Κόκο Βάντεγουεϊ (Νο 47 στον κόσμο) με 7-6(1), 7-6(4) και αποκλείστηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρκία: Η αυταρχική διολίσθησή της στο επίκεντρο της Επιτροπής Tom Lantos στο Κογκρέσο των ΗΠΑ
- Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν υπό τον Τραμπ και χωρίς τη Χεζμπολά να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός
- Κολομβία: Ο υποψήφιος της αριστεράς καταγγέλλει την «επέμβαση» του Τραμπ στα πολιτικά πράγματα της χώρας
- Ιράν: «Η επιχείρηση Επική Οργή τελείωσε», λέει ο Ρούμπιο
- Χιλή: Συγκρούσεις φοιτητών με την αστυνομία στο περιθώριο διαδήλωσης κατά της λιτότητας
- ΗΠΑ: Η Βουλή εγκρίνει κείμενο που διατάσσει να τερματιστεί ο πόλεμος κατά του Ιράν


