Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ο λαός δεν πρέπει να διχαστεί
Να ψηφίσει με σύνεση και υπευθυνότητα κάλεσε τον ελληνικό λαό ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στα Χανιά. Κάλεσε τους πολιτικούς να προστατεύσουν την ενότητα του ελληνικού λαού, λέγοντας ότι ο λαός δεν θα πρέπει να διχαστεί.
Τον ελληνικό λαό, να ψηφίσει με σύνεση και υπευθυνότητα, κάλεσε από τα Χανιά ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 9ο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο της Χαλέπας.
Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:
«Αυτό που θέλω να πω στον ελληνικό λαό είναι να ψηφίσουν με σύνεση και υπευθυνότητα. Και να προσθέσω ότι όποιο και να είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, αύριο θα είναι η αρχή μιας καινούργιας εποχής. Μας περιμένουν προκλήσεις και κίνδυνοι. Οι ημέρες που θα περάσουμε θα είναι δύσκολες.
» Η ελληνική δημοκρατία θα λύσει όλα τα αδιέξοδα. Για ένα πράμα μόνο πρέπει εμείς οι πολιτικοί από τώρα να συμφωνήσουμε. Ότι θα προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού την ενότητα του ελληνικού λαού. Ο λαός μας δεν πρέπει να διχαστεί και δεν θέλει να διχαστεί. Αυτό είναι το μεγάλο μας χρέος».
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).