Στη Ρίζεσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιτάνζ
Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Ρίζεσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ μόλις ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν. Ο καμερουνέζος τερματοφύλακας υπέγραψε διετές συμβόλαιο και έτσι επέστρεψε και πάλι στην Τουρκία μετά το πέρασμα του από την Κόνισπορ.
Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Ρίζεσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ μόλις ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν.
Ο καμερουνέζος τερματοφύλακας υπέγραψε διετές συμβόλαιο και έτσι επέστρεψε και πάλι στην Τουρκία μετά το πέρασμα του από την Κόνισπορ.
Ο Ιτάνς ξεκίνησε την καριέρα του στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Λανς και από κει στη Λίβερπουλ. Στη συνέχεια πέρασε από Καβάλα, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και τώρα στη Ρίζεσπορ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- ΑΑΔΕ: Πώς ξεμπλοκάρουν άμεσα οι δεσμευμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- More Greek Graduates Left the Country for Europe in 2025
- Μέση Ανατολή: Κορυφώνεται η ένταση με απειλές – Τεχεράνη: «Για κάθε νεκρό Ιρανό, θα σκοτώνουμε έναν Αμερικανό»
- Επίθεση Ν. Ανδρουλάκη στον Κ. Μητσοτάκη: Από τις πολλές σκιές μας οδηγείτε στο απόλυτο σκοτάδι της διαφθοράς – «Πάμε σε νέο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ανακύκλωση;»




