Βαρουφάκης: 100% οι πιθανότητες συμφωνίας, ανεξαρτήτου αποτελέσματος
Στο 100% ανέβασε την πιθανότητα συμφωνίας ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο BBC. Μάλιστα είπε ότι αυτό θα συμβεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής.
Στο 100% ανέβασε την πιθανότητα συμφωνίας ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο BBC. Μάλιστα είπε ότι αυτό θα συμβεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής.
«Αν κερδίσει το ‘ναι’, τότε θα έχουμε μια κακή συμφωνία, οι τράπεζες θα ανοίξουν με μια κακή συμφωνία. Αν επικρατήσει το ‘όχι’, θα έχουμε μια άλλη συμφωνία που θα είναι βιώσιμη. Κάτι στο είδος των προτάσεων που κάναμε αυτές τις τελευταίες ημέρες» εξήγησε.
«Ίσως τα πράγματα να πρέπει να γίνουν πολύ χειρότερα μέχρι να γίνουν καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καμπανάκι ειδικών για την AI στα σχολεία – Χωρίς κανόνες, μπορεί να απειλήσει τη μάθηση
- Ζελένσκι: Επέλεξε νέο προσωπάρχη μετά την απομάκρυνση Γέρμακ – Το προφίλ του Κιρίλο Μπουντάνοφ
- «Ghost jobs» ή δουλειές που δεν υπάρχουν – Αυξάνονται οι φωνές για την απαγόρευσή τους
- ΠΑΣΟΚ: Ο Κακλαμάνης επιχειρεί να καθοδηγήσει τις διαδικασίες εκλογής διοικητών των Ανεξάρτητων Αρχών
- Γιορτή στο Παγκρήτιο: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το τελετουργικό του Betsson Super Cup
- Η SpaceX του Μασκ κατεβάζει τους δορυφόρους της πιο κοντά στη Γη για λόγους ασφάλειας

