Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος οι κυρώσεις fair - play για την Παρί που επιστρέφει στο παζάρι

Τέλος οι κυρώσεις fair – play για την Παρί που επιστρέφει στο παζάρι

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιστρέφει στο μεταγραφικό «παζάρι», έχοντας μάλιστα «άγριες» διαθέσεις και στην ατζέντα της κορυφαία ονόματα, όπως του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντι Μαρία και Πολ Πογκμπά. Το όργανο ελέγχου του σώματος διοίκησης του ευρωπαικού ποδοσφαίρου, μετά τις τελευταίες τροποποιήσεις στον κανονισμό του οικονομικού «fair-play», πήρε πίσω τις κυρώσεις που είχαν επιβληθεί στο γαλλικό σύλλογο την περασμένη χρονιά.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιστρέφει στο μεταγραφικό «παζάρι», έχοντας μάλιστα «άγριες» διαθέσεις και στην ατζέντα της κορυφαία ονόματα, όπως του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντι Μαρία και Πολ Πογκμπά.

Το όργανο ελέγχου του σώματος διοίκησης του ευρωπαικού ποδοσφαίρου, μετά τις τελευταίες τροποποιήσεις στον κανονισμό του οικονομικού «fair-play», πήρε πίσω τις κυρώσεις που είχαν επιβληθεί στο γαλλικό σύλλογο την περασμένη χρονιά.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε πρωτοσέλιδό της η γαλλική αθλητική εφημερίδα «L’Equipe», η Παρί Σ.Ζ δεν θα έχει πλέον όριο για να ξοδέψει τα 60 εκατ. ευρώ και 21 παίκτες στο ρόστερ της.

Εξέλιξη που συζητιέται το τελευταίο διάστημα, όμως πλέον είναι επίσημη, μίας και ανακοινώθηκε από το όργανο ελέγχου οικονομικών των συλλόγων (ICFC) της UEFA, ότι δεν υπάρχουν κυρώσεις για την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ετσι η Παρί Σ.Ζ θα μπορεί να αγοράζει παίκτες χωρίς οικονομικό όριο, ενώ δεν θα έχει μόνο 21 παίκτες στο ρόστερ της για το Champions League, καθώς από την προσεχή σεζόν, επιστρέφει στην λίστα των 25 ποδοσφαιριστών.

Μετά την έξέλιξη αυτή όλοι περιμένουν την επαναφορά της στο μεταγραφικό παζάρι. Οπως υποστηρίζουν οι Γάλλοι, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη διεκδίηση του Ντι Μαρία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφή που δεν μπόρεσε να καταφέρει την περασμένη χρονιά, μόνο και μόνο εξαιτίας των κυρώσεων αυτών.

Στην πραγματικότητα, το πραγματικό όνειρο των σείχηδων του Κατάρ, παραμένει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την επιλογή των Μαδριλένων να απομακρύνουν τον Κάρλο Αντσελότι.

Υπάρχει επίσης και η προοπτική του Πολ Πογκμπά, που βέβαια φαίνεται πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα, όμως οι Γάλλοι αναζητούν ένα σύμβολο για την ομάδα τους, επιπλέον λόγω του Euro 2016 που θα φιλοξενήσει η χώρα τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024