Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρώσει η ΑΕΚ την μεταγραφή του Τζιοβάνι Παλμιέρι και να κλείσει την εκκρεμότητα στην -πάντα δυσεύρετη αγορά- του αριστερού φουλ-μπακ.

Εκπρόσωποι του 26χρονου Βραζιλιάνου, που αγωνιζόταν στη Φλουμινένσε, βρίσκονται στην Αθήνα και οι επαφές με την Ένωση είναι προχωρημένες, σε βαθμό που το deal να θεωρείται θέμα χρόνου.

O Τζιοβάνι Παλμιέρι Ντος Σάντος είναι γεννημένος τον Μάρτιο του 1989 και δεν έχει περάσει ποτέ τον Ατλαντικό, καθώς έχει θητεύσει μεταξύ άλλων στη Μποταφόγκο και την Κρισιούμα, πριν αποκτηθεί από τη Φλουμινένσε στις αρχές του χρόνου.

Συμφωνία με NIKE

Για πρώτη φορά η γνωστή εταιρία θα είναι επίσημος χορηγός αθλητικού ιματισμού της ομάδας. Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας θα γίνουν στο φιλικό με τη Σεβίλη (8 Αυγούστου) στο ΟΑΚΑ και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «… η ΝΙΚΕ θα παρέχει στους αθλητές της ομάδας μας προϊόντα αθλητικού ιματισμού και υπόδησης κορυφαίας ποιότητας, ενώ και οι φίλαθλοί μας θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη συλλογή σχεδιασμένη αποκλειστικά για την ομάδα μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ