Δωρεάν επικοινωνία προς όλους τους συνδρομητές της προσφέρει από την 1η και ως και την 7η Ιουλίου 2015 και η WIND. Προηγήθηκαν Vodafone, hellas online και Cosmote.

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου WIND, ιδιώτες και επαγγελματίες (για τους εταιρικούς συνδρομητές έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα), καθώς και συνδρομητές ΚαρτοΣύνδεσης και Καρτοκινητής WIND & Q και περιλαμβάνει 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 1500 ΜΒ για πλοήγηση στο Internet.

Η προσφορά δεν είναι ενεργοποιημένη αυτόματα για όλους. Ενεργοποιείται με δωρεάν γραπτό μήνυμα, το οποίο δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ισχύει επίσης για όσους συνδρομητές WIND έχουν συνδυαστικά προγράμματα κινητής & σταθερής. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

Για αναλυτικές πληροφορίες για την ενεργοποίηση της προσφοράς η εταιρεία παραπέμπει στο wind.gr, στη σελίδα της στο Facebook (www.facebook.com/WindHellas) καθώς και στο 1260 (από κινητό WIND).

In.gr Τεχνολογία