Μαυραγάνης: Να αποφευχθούν περιπέτειες και εθνικός διχασμός
‘Έκκληση να αποφευχθεί ο εθνικός διχασμός και οι περιπέτειες για τη χώρα απηύθυνε σήμερα Τετάρτη ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.
‘Έκκληση να αποφευχθεί ο εθνικός διχασμός και οι περιπέτειες για τη χώρα απηύθυνε σήμερα Τετάρτη ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.
Ο πρώην επικεφαλής της φορολογικής διοίκησης τοποθετούμενος επί του θέματος του δημοψηφίσματος ανέφερε:
«Όταν η Ελλάδα το 1980 ετοιμαζόταν να γίνει μέλος της τότε ΕΟΚ ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει στη Βουλή των Ελλήνων: «…µε την ένταξή µας θα βγούμε από την αιώνια μοναξιά µας, που µας εξέθετε σε παντοειδείς κινδύνους και µας υποχρέωνε να αναζητούμε κηδεμόνες….»
»Αυτό είναι το διακύβευμα για το οποίο καλούμαστε να αποφασίσουμε με αίσθημα ευθύνης αποφεύγοντας τον εθνικό διχασμό και τις περιπέτειες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαλένθια: «Αν δεν μετατεθεί ο αγώνας με την Μπασκόνια, θα αγωνιστούμε με την ομάδα Νέων»
- «Απλά γ@@@@ε με!» – Αθυρόστομη Σαρλίζ Θερόν, χωρίς λογοκρισία
- Παροξυσμός στο ΟΑΚΑ: Οι Metallica ξεσήκωσαν το κοινό παίζοντας «Ζορμπά» και «Τρύπες» [βίντεο]
- Χανιά: Νεκρή εντοπίστηκε 62χρονη στο Λουτράκι – Την αναζητούσε η οικογένεια της
- Συνεχίζεται το θρίλερ: Η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα των playout της Super League (pic)
- Τι κάνει τους Ευρωπαίους να νιώθουν περήφανοι για τη χώρα τους; Σε τι προηγούνται οι Έλληνες
