Ιαπωνία: Επιβάτης τρένου πυρπολήθηκε και μία γυναίκα έπαθε καρδιακή προσβολή
Δύο επιβάτες του ιαπωνικού τρένου υψηλής ταχύτητας Shinkansen έχασαν τη ζωή τους όταν ο ένας περιλούστηκε με λάδι και αυτοπυρπολήθηκε, μεταδίδουν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.
Δύο επιβάτες του ιαπωνικού τρένου υψηλής ταχύτητας Shinkansen έχασαν τη ζωή τους όταν ο ένας περιλούστηκε με λάδι και αυτοπυρπολήθηκε, μεταδίδουν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.
Το τρένο, στο οποίο επέβαιναν 1.000 επιβάτες, είχε αναχωρήσει από το Τόκιο και κατευθυνόταν προς την Οζάκα όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά κοντά στις τουαλέτες, ένα βαγόνι γέμισε καπνούς και προκλήθηκε πανικός.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκτός από τον άνδρα που αυτοπυρπολήθηκε, μία ακόμη γυναίκα υπέστη καρδιακή προσβολή, ενώ υπάρχουν και τραυματίες.
Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας δήλωσε ότι υπάρχει ένας νεκρός, που είναι μάλλον ο αυτοπυρποληθείς, ενώ σύμφωνα με το δίκτυο NHK της δημόσιας τηλεόρασης μία γυναίκα έχασε επίσης τη ζωή της, τουλάχιστον ένας άνδρας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ υπάρχουν και άλλοι τραυματισμένοι επιβάτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η γη της ελιάς: Αποκαλύψεις και απειλές
- Χαρίτσης: Η πρόταση Μητσοτάκη για διακομματική είναι προσχηματική και συνιστά εμπαιγμό
- Πώς μετριέται η τοξική αρρενωπότητα; Μελέτη διαπιστώνει ότι οι άνδρες «δεν είναι τέρατα»
- Ελλάδα – Τουρκία διαπιστώνουν πρόοδο στη Θετική Ατζέντα και αναζητούν τις συμφωνίες ενόψει ΑΣΣ
- Ταρέμι: «Ξέραμε πως μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να τα καταφέρουμε» (vid)
- Οι νεκροί του Ιράν δεν ήταν μόνο οι διαδηλωτές – Άοπλοι, ανήλικοι και περαστικοί ανάμεσα στα θύματα


