Συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Ελλάδα στο Λονδίνο
Συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Λονδίνο. Χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τραφάλγκαρ για να διαδηλώσουν κατά της λιτότητας.
Συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Λονδίνο. Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τραφάλγκαρ για να διαδηλώσουν κατά της λιτότητας.
Κρατούν γράμματα που σχηματίζουν το σύνθημα: «Διαγράψτε το χρέος της Ελλάδας».
Σύμφωνα με όσα γράφει στο Twitter καθηγητής Πανεπιστημίου στο Λονδίνου, περίπου 3.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τραφάλγκαρ.
Η Καρολίν Λούκας του κόμματος των Πρασίνων δηλώνει: «Δεν αφορά χρήματα και οικονομικά στοιχεία, αφορά την εξουσία και τη δημοκρατία».
London says: “DROP GREECE’s DEBT” #OXI #Greferendum pic.twitter.com/dKU8JmNe5b
— Panos Andrikopoulos (@Phil_Kimby) June 29, 2015
Solidarity from London for those of us who cant be in #Syntagma #OXI #Greferendum @MilenaBuyum pic.twitter.com/kpHrVKdkyW
— Leda Avgousti (@LedaAvgousti) June 29, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα!
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]


