Στον Παναθηναϊκό με διετή επέκταση (ως το 2018) ο Λουκ Στιλ
Την εστία του Παναθηναϊκού θα υπερασπίζεται μέχρι το 2018 ο Λουκ Στιλ, καθώς ο άγγλος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ανανέωσε για 2 χρόνια το συμβόλαιο του, το οποίο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2016. Μετά την ανακοίνωση της διετούς ανανέωσης ο 30χρονος τερματοφύλακας δήλωσε μεγάλη τιμή που βρίσκεται στο «τριφύλλι», ενώ κατέστησε σαφές πως δεν σκέφτηκε στιγμή να φύγει από την ομάδα.
Την εστία του Παναθηναϊκού θα υπερασπίζεται μέχρι το 2018 ο Λουκ Στιλ, καθώς ο άγγλος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ανανέωσε για 2 χρόνια το συμβόλαιο του, το οποίο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2016.
Μετά την ανακοίνωση της διετούς ανανέωσης ο 30χρονος τερματοφύλακας δήλωσε μεγάλη τιμή που βρίσκεται στο «τριφύλλι», ενώ κατέστησε σαφές πως δεν σκέφτηκε στιγμή να φύγει από την ομάδα.
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη “σύνδεση” με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν… κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως… απλά συνηθίζονται.
Όλοι στον Σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ…», δήλωσε ο Στιλ μετά την επίτευξη της συμφωνίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νιγηρία: Φόβοι για δεκάδες ψαράδες νεκρούς σε αντιτζιχαντιστικούς βομβαρδισμούς του Τσαντ
- Χανταϊός: Βίντεο από τη μεταφορά του έλληνα επιβάτη του κρουαζιερόπλοιου στο νοσοκομείο Αττικόν
- Λίβανος: Αλλους δύο διασώστες σκότωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις -108 συνολικά από τη 2η Μαρτίου
- Ιράν: Αλλες «δύο εβδομάδες» χρειάζονται οι ΗΠΑ για να πλήξουν όλους τους στόχους τους, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 344 παιδιά πέθαναν από τον Μάρτιο εξαιτίας επιδημίας ιλαράς
- Κολομβία: 4 εργαζόμενοι νεκροί εξαιτίας έκρηξης σε στοά ανθρακωρυχείου βάθους 500 μέτρων

