Συγκέντρωση υπέρ του «Όχι» στο Σύνταγμα
Συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα διοργανώνει το απόγευμα Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος. «Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη λέμε "Όχι" στη λιτότητα. Λέμε "Όχι" στα τελεσίγραφα των δανειστών. Λέμε "Όχι"¨στην κατάλυση της Δημοκρατίας. Συμμετέχουμε στις αυριανές κινητοποιήσεις και στέλνουμε ισχυρό μήνυμα υπερηφάνειας, ελπίδας και αξιοπρέπειας σε Ελλάδα και Ευρώπη» ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα διοργανώνει το απόγευμα Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.
«Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη λέμε “Όχι” στη λιτότητα. Λέμε “Όχι” στα τελεσίγραφα των δανειστών. Λέμε “Όχ锨στην κατάλυση της Δημοκρατίας. Συμμετέχουμε στις αυριανές κινητοποιήσεις και στέλνουμε ισχυρό μήνυμα υπερηφάνειας, ελπίδας και αξιοπρέπειας σε Ελλάδα και Ευρώπη» ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πλατεία Συντάγματος καλεί την ίδια μέρα η πρωτοβουλία «Η απάντηση σε τελεσίγραφα είναι μία: “Όχι”» με πρόσκλησή της στο Facebook.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εμπολα: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται – Σχεδόν 440 νεκροί στη ΛΔ Κονγκό
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο! (vids)
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους
- ΗΠΑ – Τουρκία: Πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να μπλοκαριστεί η πώληση κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά KAAN


