Σκουρλέτης: Το δημοψήφισμα, ένα ακόμα διαπραγματευτικό όπλο
Κίνηση άμυνας η επιβολή ελέγχου στις τράπεζες, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να επιδιώκει μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία. «Το δημοψήφισμα είναι μια διαπραγμάτευση με άλλα μέσα» συνέχισε.
Κίνηση άμυνας η επιβολή ελέγχου στις τράπεζες, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να επιδιώκει μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία.
«Το δημοψήφισμα είναι μια διαπραγμάτευση με άλλα μέσα. Θέλουμε να επανεκκινήσουμε με μια πιο διευρυμένη εντολή αυτό που ξεκινήσαμε» συνέχισε.
Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε «πρώτο βήμα» το γεγονός ότι η άλλη πλευρά απέσυρε τις προτάσεις της, ενώ επανέλαβε ότι η διαδικασία του δημοψηφίσματος θα επιδράσει καταλυτικά στη διαπραγμάτευση.
Ο υπουργός είπε ότι αν επικρατήσει το «ναι», θα επιδεινωθούν τα φαινόμενα που γνωρίζουμε τα τελευταία πέντε χρόνια, όπως μείωση συντάξεων, πλήγμα στον τουρισμό κλπ και ξεκαθάρισε ότι «δεν ψηφίζουμε για το νόμισμα».
Το «’ναι’ κλείνει τη συζήτηση για περαιτέρω διαπραγμάτευση, το ‘όχι’ την ανοίγει» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νομίζεις ότι ξέρεις πού θα σε βρει το πιο καυτό καλοκαίρι; Don’t Bed on it!
- Το «αντίο» του Γεντβάι στον Παναθηναϊκό (pic)
- Eπίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι – Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν, οι δύο σοβαρά
- Σύρος: Χτύπημα στο θώρακα δέχτηκε η 42χρονη διασώστρια – Της τρύπησε τον πνεύμονα
- Δίκη για θάνατο Σήφη Βαλυράκη: «Δεν βγήκαμε για ψάρεμα εκείνη την ημέρα» είπε ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων
- Δύο μαύρα πουκάμισα: Backstage στιγμές με τους Βασίλη Μπισμπίκη και Μαριάννα Κιμούλη
