Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε τροχιά «μεγέθυνσης» τα Fiat 500X και Jeep Renegade

Σε τροχιά «μεγέθυνσης» τα Fiat 500X και Jeep Renegade

Το δοκιμαστικό πρωτότυπο που συνελήφθη σε αμερικανικό έδαφος αποτελεί το πρώτο δείγμα ενός νέου και μεγαλύτερου SUV από την Fiat, αλλά και ενός αντίστοιχου μοντέλου της Jeep που θα ακολουθήσουν την «συνταγή» των 500Χ και Renegade.

O φωτογραφικός φακός συνέλαβε ένα μυστηριώδες πρωτότυπο κοντά στην έδρα της Chrysler στο Auburn Hills του Michigan, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια πρώιμη εκδοχή ενός μεγαλύτερου –από το Fiat 500X- SUV μοντέλου των Ιταλών, αλλά και του μοντέλου που θα αντικαταστήσει τα Jeep Compass και Patriot, αποτελώντας, ουσιαστικά, μια μεγαλύτερη εκδοχή του Renegade.

H εξέλιξη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των δύο διαφορετικών μοντέλων που «ξεκινούν» από αυτό το δοκιμαστικό πρωτότυπο θα «σχηματιστούν» κατ΄αναλογία των Fiat 500X και Jeep Renegade με τα δύο νέα SUV να υιοθετούν το καθένα το δικό τους χαρακτήρα στοχεύοντας, το καθένα στο «δικό του» κοινό.

Σε ό,τι αφορά το ιταλικό SUV αναμένεται να βαδίσει στα χνάρια του 500Χ σε ό,τι αφορά αισθητική και lifestyle χαρακτηριστικά ενώ, σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό του, θα δώσει το στίγμα του μέσα στο 2017, υιοθετώντας ενδεχομένως τα διακριτικά Fiat 500XL.

Παράλληλα, το νέο μεγαλύτερο SUV της ιταλικής φίρμας αναμένεται να εγκαινιάσει και μια νέα γενιά τετρακύλινδρων κινητήρων με χωρητικότητα 2,0 και 2,4 λίτρων οι οποίοι, σε δεύτερο χρόνο θα περάσουν και στην υπόλοιπη γκάμα της Fiat όσο και της Jeep.

Οι κινητήρες αναμένεται να είναι συνδυαστούν με εννέα σχέσεων κιβώτιο, ενώ οι εκδόσεις θα είναι δικίνητες προσφέροντας την τετρακίνηση ως προαιρετική επιλογή.

AUTOMEDIA

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024