Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου οι διαδικασίες για το δημοψήφισμα
Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου επιθυμεί η κυβέρνηση να κινήσει ταχύτατα τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Στόχος είναι να έχει υπογραφεί ενδεχομένως και μέχρι το βράδυ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου επιθυμεί η κυβέρνηση να κινήσει ταχύτατα τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που συντάσσει η κυβέρνηση προσπαθεί να σύντμηση τις προθεσμίες και στόχος είναι να έχει υπογραφεί ενδεχομένως και μέχρι το βράδυ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συγκεντρώνονται στο Θησείο οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε
- Gen Z και Millennials μετασχηματίζουν την εργασία θέτοντας τους δικούς τους όρους – Η εικόνα στην Ελλάδα
- Final Four: Κορυφώνονται τα αστυνομικά μέτρα λίγο πριν τη μετακίνηση των οπαδών
- Τσουκαλάς: Ο Φλωρίδης πιάστηκε αδιάβαστος. Παγιδεύτηκε στο ίδιο του το ψέμα
- Η Πενέλοπε Κρουζ στις Κάννες με την ταινία για τον Γκαρθία Λόρκα – Αποθέωση και συγκίνηση με 16’ χειροκρότημα
- Στο Προεδρικό Μέγαρο η πριγκίπισσα Άννα – Συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα