Ιταλός τελείωσε το γυμνάσιο στα 91 του
Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ένας Ιταλός παππούς τελείωσε το γυμνάσιο σε ηλικία 91 ετών. Μία από τις εργασίες για την οποία πήρε καλό βαθμό ήταν και οι αναμνήσεις του ως 19χρονος στρατιώτης στην Ελλάδα, στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ένας Ιταλός παππούς τελείωσε το γυμνάσιο σε ηλικία 91 ετών.
Ο Νίκολα Τορέλο πήγαινε κάθε ημέρα στο σχολείο από τις 17:00 το απόγευμα, προκειμένου να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις του, αναφέρει η ιστοσελίδα της Chieti Today, την οποία επικαλείται το BBC.
Η σκληρή δουλειά του απέδωσε και ο 91χρονος πήρε πολύ καλούς βαθμούς στις εξετάσεις των μαθηματικών, καθώς και των αγγλικών, ενώ έγραψε και μία εργασία για τον Αλεσάντρο Μαντσόνι, διάσημο ιταλό συγγραφέα.
Ο κ. Τορέλο εργαζόταν ως ράφτης.
Μία από τις εργασίες για την οποία πήρε καλό βαθμό ήταν και οι αναμνήσεις του ως 19χρονος στρατιώτης στην Ελλάδα, στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Στην εκδήλωση της αποφοίτησής του βρέθηκαν τα τέσσερα παιδιά του και τα έξι εγγόνια του, ενώ ακόμα και ο δήμαρχος πήγε στο σχολείο για να τον συγχαρεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έμπολα: 671 τα κρούσματα και 160 θάνατοι – Γιατί ανησυχούν οι υγειονομικές αρχές
- Σε αναμονή οι ευρωπαίοι ασθενείς για νέες θεραπείες ίσως και πάνω από 3 χρόνια
- Άσκηση: Εκτός από το σώμα, κάνει καλό και στη συγκέντρωση
- Καιρός: Βροχερός και σήμερα Παρασκευή – Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες
- Οικογένεια, παρασκήνιο, ομερτά: Ο πρίγκιπας Χάρι προσπαθεί να επιστρέψει στην Αγγλία;
- Τι είναι «ο κανόνας του 37%» και πως επηρεάζει την ερωτική ζωή μας;



