Ρελάνς των Αγγελόπουλων για να πείσουν τον Σλούκα
Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Κώστα Σλούκα είναι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι στο μεσημεριανό ραντεβού με τον παίκτη, του ετοιμάζουν νέα πρόταση βελτιωμένη κατά 35%. Ο 25χρονος γκαρντ έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο, η νέα προσφορά του Ολυμπιακού θα πλησιάζει αυτή των Τούρκων και στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Σλούκας θα αποφασίσει να παραμείνει στο Λιμάνι.
Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Κώστα Σλούκα είναι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι στο μεσημεριανό ραντεβού με τον παίκτη, του ετοιμάζουν νέα πρόταση βελτιωμένη κατά 35%.
Ο 25χρονος γκαρντ έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο, η νέα προσφορά του Ολυμπιακού θα πλησιάζει αυτή των Τούρκων και στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Σλούκας θα αποφασίσει να παραμείνει στο Λιμάνι.
Η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού προς τον παίκτη ήταν 2 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια (650.000 + 650.000 +700.000). Ο Παναθηναϊκός του προσέφερε 4 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια, ενώ η Φενέρμπαχτσε 3 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Στο κόλπο φέρεται να έχει μπει και η ΤΣΣΚΑ προσφέροντας ίδιο συμβόλαιο με την Φενέρ.
Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι σαφώς κατώτερη, αλλά οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού δεν έχουν πει την τελευταία λέξη τους. Στο μεσημεριανό ραντεβού ετοιμάζουν στον παίκτη πρόταση που πλησιάζει τα χρήματα των Φενέρ, ΠΑΟ και ΤΣΣΚΑ, με της πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τις 900.000 ευρώ!
Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να ανακοινώσουν την απόκτηση του Ντι Τζέι Στρόμπερι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Βρείτε «με ένα κλικ» πού είναι ο φάκελος
