Στον προημιτελικό ο Παγδατής, επόμενο «εμπόδιο» ο Μπολέλι
Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στους «8» του διεθνούς τουρνουά τένις που διεξάγεται στο Νότιγχαμ. Ο Κύπριος πρωταθλητής επικράτησε του Γερμανού Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο πλαίσιο της φάσης των «16» με 6-3, 6-3 και πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης. Εκεί ο Παγδατής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ιταλό Σιμόνε Μπολέλι, ο οποίος στο πλαίσιο των «16» κατέβαλε την αντίσταση του Γάλλου Αντριάν Μαναρινό με 3-6, 6-4, 6-4.
Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στους «8» του διεθνούς τουρνουά τένις που διεξάγεται στο Νότιγχαμ.
Ο Κύπριος πρωταθλητής επικράτησε του Γερμανού Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο πλαίσιο της φάσης των «16» με 6-3, 6-3 και πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης.
Εκεί ο Παγδατής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ιταλό Σιμόνε Μπολέλι, ο οποίος στο πλαίσιο των «16» κατέβαλε την αντίσταση του Γάλλου Αντριάν Μαναρινό με 3-6, 6-4, 6-4.
Η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού και όχι μόνο μπάσκετ θα βρεθεί στο Telekom Center για τον τελικό της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον σούπερσταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ένας από αυτούς που θα δουν το ματς από κοντά.
Στα ρόστερ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ υπάρχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν σε τελικούς αλλά και παίκτες που έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου