Απόλογήθηκε… ξαφνικά ο Σα Πίντο και αφέθηκε ελεύθερος
Μπορεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο να είχε λάβει κλήση απολογίας από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, για τον προσεχή Σεπτέμβριο, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, ο Πορτογάλος τεχνικός, ήρθε νωρίτερα στην Αθήνα, πήγε στο γραφείο του Γιώργου Ανδρέαδη αυτοκλήτως και απολογήθηκε για την κατηγορία δωροδοκίας - δωροληψίας.
Μπορεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο να είχε λάβει κλήση απολογίας από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, για τον προσεχή Σεπτέμβριο, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, ο Πορτογάλος τεχνικός, ήρθε νωρίτερα στην Αθήνα, πήγε στο γραφείο του Γιώργου Ανδρέαδη αυτοκλήτως και απολογήθηκε για την κατηγορία δωροδοκίας – δωροληψίας.
Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν αφορούν την υπόθεση δωροδοκίας – δωροληψίας στον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος (2-1) που έγινε στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ατρομήτου και νυν της Μπελενένσες αρνήθηκε τις κατηγορίες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους.
Ο 43χρονος κόουτς κλείνει τον κύκλο καταθέσεων των 34 κατηγορουμένων για την «εγκληματική οργάνωση», ενώ για την ίδια υπόθεση, σε ένορκη κατάθεση ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Φύσσας, είχε ισχυριστεί πως ο Πορτογάλος δέχτηκε παρεμβάσεις από την ομάδα του ώστε να αφήσει εκτός του εν λόγω αγώνα τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και Κατσουράνη.
Μάλιστα, στην ίδια υπόθεση έχουν καταθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, οι οποίοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι, επίσης, χωρίς περιοριστικούς όρους.
Η απολογία του Σα Πίντο στην ουσία αλλάζει και το χρονοδιάγραμμα της υπόθεσης, καθώς, πλέον ο ανακριτής, ολοκλήρωσε τη δικογραφία και αναμένεται να «τρέξει» γρηγορότερα τις εξελίξεις προς το δικαστικό συμβούλιο που θα κρίνει ποίοι εκ των κατηγορούμενων θα οδηγηθούν σε δίκη…
Πρώτη νίκη του ΟΦΗ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και μετά από τρεις σερί ήττες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 1’, ο Βόλος ισοφάρισε, όμως δεν ακολούθησε