Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόλογήθηκε... ξαφνικά ο Σα Πίντο και αφέθηκε ελεύθερος

Απόλογήθηκε… ξαφνικά ο Σα Πίντο και αφέθηκε ελεύθερος

Μπορεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο να είχε λάβει κλήση απολογίας από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, για τον προσεχή Σεπτέμβριο, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, ο Πορτογάλος τεχνικός, ήρθε νωρίτερα στην Αθήνα, πήγε στο γραφείο του Γιώργου Ανδρέαδη αυτοκλήτως και απολογήθηκε για την κατηγορία δωροδοκίας - δωροληψίας.

Μπορεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο να είχε λάβει κλήση απολογίας από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, για τον προσεχή Σεπτέμβριο, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, ο Πορτογάλος τεχνικός, ήρθε νωρίτερα στην Αθήνα, πήγε στο γραφείο του Γιώργου Ανδρέαδη αυτοκλήτως και απολογήθηκε για την κατηγορία δωροδοκίας – δωροληψίας.

Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν αφορούν την υπόθεση δωροδοκίας – δωροληψίας στον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος (2-1) που έγινε στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ατρομήτου και νυν της Μπελενένσες αρνήθηκε τις κατηγορίες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους.

Ο 43χρονος κόουτς κλείνει τον κύκλο καταθέσεων των 34 κατηγορουμένων για την «εγκληματική οργάνωση», ενώ για την ίδια υπόθεση, σε ένορκη κατάθεση ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Φύσσας, είχε ισχυριστεί πως ο Πορτογάλος δέχτηκε παρεμβάσεις από την ομάδα του ώστε να αφήσει εκτός του εν λόγω αγώνα τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και Κατσουράνη.

Μάλιστα, στην ίδια υπόθεση έχουν καταθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, οι οποίοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι, επίσης, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η απολογία του Σα Πίντο στην ουσία αλλάζει και το χρονοδιάγραμμα της υπόθεσης, καθώς, πλέον ο ανακριτής, ολοκλήρωσε τη δικογραφία και αναμένεται να «τρέξει» γρηγορότερα τις εξελίξεις προς το δικαστικό συμβούλιο που θα κρίνει ποίοι εκ των κατηγορούμενων θα οδηγηθούν σε δίκη…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024