Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με το ένα χέρι έπιασε μπαλάκι στο στάδιο, με το άλλο τάιζε τον γιο του

Με το ένα χέρι έπιασε μπαλάκι στο στάδιο, με το άλλο τάιζε τον γιο του

Σε στάδιο του Σικάγο, κατά τον αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ Ντότζερς και Σικάγο Καμπς, ο 29χρονος θεατής Κιθ Χάρτλεϊ καθόταν στις πρώτες θέσεις και τάιζε με το μπιμπερό τον λίγων μηνών γιο του. Το μπαλάκι κατευθύνθηκε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα προς τη θέση του -και ο νεαρός πατέρας δεν μπορούσε ούτε να αφήσει το μωρό, αλλά ούτε και να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη...

Σε στάδιο του Σικάγο, κατά τον αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ Ντότζερς και Σικάγο Καμπς, ο 29χρονος θεατής Κιθ Χάρτλεϊ καθόταν στις πρώτες θέσεις και τάιζε με το μπιμπερό τον λίγων μηνών γιο του, Άιζακ.

Το μπαλάκι κατευθύνθηκε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα προς τη θέση του -και ο νεαρός πατέρας δεν μπορούσε ούτε να αφήσει το μωρό, αλλά ούτε και να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη…

Για κάθε φαν του μπέιζμπολ, το να πιάσει μπαλάκι κατά τη διάρκεια αγώνα είναι όνειρο. Για τον Χάρτλεϊ, όπως είπε στη συνέχεια στα ΜΜΕ, ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε.

Έτσι, ενώ κρατούσε τον γιο του και το μπιμπερό με το αριστερό χέρι, σηκώθηκε και έπιασε με το δεξί το μπαλάκι (μέσα από τα χέρια του παίκτη των Ντότζερς Γκονζάλες).

Η σύζυγός του φάνηκε στη συνέχεια λιγότερο ενθουσιασμένη: «Φοβόμουν λίγο ότι θα του έπεφτε το μωρό, αλλά ευτυχώς κράτησε και την μπάλα και τον Άιζακ» είπε.

Αν και το στιγμιότυπο έγινε κατευθείαν επιτυχία στο Διαδίκτυο, οι διαιτητές δεν ενθουσιάστηκαν με τις ικανότητες του Χάρτλεϊ και κήρυξαν τη φάση άκυρη λόγω παρέμβασης θεατή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024