Κέρκυρα: Συλλήψεις δύο βρετανών που τραυμάτισαν ομοεθνή τους
Δύο βρετανοί ηλικίας 22 και 23 ετών συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 17χρονου ομοεθνή τους.
Δύο βρετανοί ηλικίας 22 και 23 ετών συνελήφθησαν,στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 17χρονου ομοεθνή τους.
Ο ανήλικος διαπληκτίστηκε λεκτικά με τους δύο συλληφθέντες, οι οποίοι στη συνέχεια τον χτύπησαν στο πρόσωπο με γροθιές, προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο 17χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Basketball Sphere: «Oι τρεις παίκτες που είναι πιθανό να μην συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό»
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσεις το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Φάμελλος και Πολάκης λύνουν τις διαφορές τους – Έρχονται παραιτήσεις βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση στη Θεσσαλονίκη με δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πολιτική τυμβωρυχία
- ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής της Άγκυρας οι αμυντικές δαπάνες και η στήριξη της Ουκρανίας
- Ο Οτσόα έβαλε τα κλάματα μετά τον αποκλεισμό του Μεξικού από την Αγγλία (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442