Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απογοήτευση του Ράμος από τη Ρεάλ και η δυσαρέσκεια του Ρονάλντο

Η απογοήτευση του Ράμος από τη Ρεάλ και η δυσαρέσκεια του Ρονάλντο

Απογοητευμένος με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την αγαπημένη του ομάδα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η ισπανική εφημερίδα «AS» ο αρχηγός των μαδριλένων είναι απογοητευμένος από τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ με αιτία την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει σε δύο χρόνια και μέχρι στιγμής όποια συζήτηση έχει γίνει έχει πέσει στο κενό αφού δεν έχει παρατηρηθεί κάποιο κοινό σημείο επαφής.

Απογοητευμένος με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την αγαπημένη του ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η ισπανική εφημερίδα «AS» ο αρχηγός των μαδριλένων είναι απογοητευμένος από τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ με αιτία την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει σε δύο χρόνια και μέχρι στιγμής όποια συζήτηση έχει γίνει έχει πέσει στο κενό αφού δεν έχει παρατηρηθεί κάποιο κοινό σημείο επαφής.

Έτσι βλέποντας όλα όσα συμβαίνουν και τον Ίκερ Κασίγιας, τον οποίο μετά από τόσα χρόνια συνεισφοράς στην ομάδα, οι «μερένχες» δείχνουν να μην εκτιμούν καθόλου, ο Ράμος θέλει να φύγει μόνος του με το κεφάλι ψηλά.

Δυσαρέσκεια Ρονάλντο…

Από την άλλη πλευρά, έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τον τρόπο που οι ιθύνοντες της «βασίλισσα» φέρονται σε δύο σπουδαίους παίκτες της ομάδας όπως ο Ίκερ Κασίγιας και ο Σέρχιο Ράμος.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, το κλίμα στις τάξεις της Ρεάλ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με τον νέο προπονητή, Ράφα Μπενίτες να έχει δύσκολο έργο και εντός γηπέδου, αλλά και εκτός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024