Φονική επίθεση με θύμα 28χρονη στην Αμαλιάδα
Σε φόνο, με θύμα μια 28χρονη, κατέληξε η έντονη λογομαχία που είχαν το απόγευμα της Κυριακής τέσσερα άτομα στην περιοχή Τσιχλέικα Αμαλιάδας. Τρία άτομα συνελήφθησαν για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας και τον τραυματισμό του συζύγου της. Η Αστυνομία δεν έχει ακόμη διευκρινίσει ποιος από τους δύο δράστες πυροβόλησε το ζευγάρι.
Σε φόνο, με θύμα μια 28χρονη, κατέληξε η έντονη λογομαχία που είχαν το απόγευμα της Κυριακής τέσσερα άτομα στην περιοχή Τσιχλέικα Αμαλιάδας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 51χρονος και ο 28χρονος γιος του πήγαν στην περιοχή Τσιχλέικα, όπου συνάντησαν την 28χρονη και τον 31χρονο σύζυγό της.
Ακολούθησε λογομαχία μεταξύ των τεσσάρων ατόμων και κάποια στιγμή, ένας από τους δύο άνδρες που πήγαν στα Τσιχλέικα, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του 31χρονου και της συζύγου του.
Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε. Ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος.
Ακολούθησε κινητοποίηση της Αστυνομίας και ύστερα από λίγη ώρα συνελήφθησαν ο 51χρονος και ο 28χρονος, οι οποίοι κρατούνται και ανακρίνονται στο τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας. Αργά το απόγευμα συνελήφθη και τρίτο άτομο, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πάρει το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε το ανδρόγυνο και το είχε θάψει σε απόσταση περίπου 500 μέτρων πιο μακριά από το σημείο όπου έγινε το φονικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία δεν έχει ακόμη διευκρινίσει ποιος από τους δύο δράστες πυροβόλησε τα θύματα.
Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει από το σημείο της επίθεσης δύο κάλυκες, ενώ, ως προς τα αίτια της έντονης λογομαχίας και του φονικού, ερευνάται το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η υγεία των εργαζομένων δεν είναι η μόνη που κινδυνεύει από την εργασιακή πίεση – Κινδυνεύει και η οικονομία
- Natura 2000: Εγκρίθηκε η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη
- Τεχνητή νοημοσύνη και εργασία: Το τέλος της καριέρας ή η αρχή μιας νέας εποχής;
- Από αγώνα στην Ελλάδα ξεκινά τη σεζόν του ανοιχτού στίβου ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»
- Μανιφέστο Τσίπρα: Τρεις δυνάμεις, μία συμπαράταξη και η ελπίδα για μια κυβερνώσα Αριστερά της Νέα Εποχής




