Φάκελο με…. Ολυμπιακό έστειλε στην UEFA ο Παναθηναϊκός
Τον φάκελο με όλα τα στοιχεία της «εγκληματικής οργάνωσης» απέστειλε στην UEFA ο Παναθηναϊκός. Κίνηση που είχαν προαναγγείλει εδώ κι αρκετό καιρό οι Πράσινοι και με το που ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την κατάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, προώθησαν όλα τα σχετικά έγγραφα στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία. Στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός του «αιωνίου» αντιπάλου τους από τους ομίλους του Champions League και η είσοδος σε αυτούς του «τριφυλλιού», αλλά και να φέρει την υπόθεση ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA, και παράλληλα να τονώσει περισσότερο το ενδιαφέρον των ξένων μέσων ενημέρωσης.
Τον φάκελο με όλα τα στοιχεία της «εγκληματικής οργάνωσης» απέστειλε στην UEFA ο Παναθηναϊκός. Κίνηση που είχαν προαναγγείλει εδώ κι αρκετό καιρό οι Πράσινοι και με το που ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την κατάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, προώθησαν όλα τα σχετικά έγγραφα στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.
Με το που έγινε γνωστή η απόφαση του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός (του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι), οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό συμπεριέλαβαν στον φάκελο τα τελευταία στοιχεία και την Παρασκευή τον έστειλαν στην ανώτατη αρχή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με την προσδοκία ότι οι αξιωματούχοι της θα ασχοληθούν άμεσα και θα ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους.
Στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός του «αιωνίου» αντιπάλου τους από τους ομίλους του Champions League και η είσοδος σε αυτούς του «τριφυλλιού», αλλά και να φέρει την υπόθεση ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA, και παράλληλα να τονώσει περισσότερο το ενδιαφέρον των ξένων μέσων ενημέρωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πετρελαιοκηλίδες 100 km² στην Αζοφική από χτυπήματα σε ρωσικά τάνκερ
- Βρετανία: Εκδίδεται στην Ελλάδα ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Matt Jeffery στη Ζάκυνθο το 2019
- Τελικός Μουντιάλ 2026: Το show στο ημίχρονο θα έχει διάρκεια 17 λεπτά – Τα «ηχηρά» ονόματα που θα εμφανιστούν
- Ημαθία: Έκρυβε ναρκωτικά στον τάφο συγγενικού του προσώπου – Συνελήφθη 36χρονος
- Γραμμή 3 του μετρό: Κλειστοί σταθμοί και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα «Ευαγγελισμός – Κατεχάκη»
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ: Ο Σιπιόνι έγινε αναγκαστική αλλαγή (vid)


