Ομπάμα: «Οργή και πόνος» για το Τσάρλεστον, δείχνει στην οπλοκατοχή
Ο αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την «οργή και τον πόνο» του για την αιματηρή επίθεση στο Τσάρλεστον, στην οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον εννέα άτομα. Ο αμερικανός πρόεδρος στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της οπλοκατοχής, υπονοώντας ότι χρειάζεται αναθεώρησή του. «Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν σε άλλες προηγμένες χώρες» είπε χαρακτηριστικά ο Ομπάμα.
Ο αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την «οργή και τον πόνο» του για την αιματηρή επίθεση στο Τσάρλεστον, στην οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον εννέα άτομα. Ο αμερικανός πρόεδρος στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της οπλοκατοχής, υπονοώντας ότι χρειάζεται αναθεώρησή του.
Σε διάγγελμά του για το μακελειό, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε την «οργή και τον πόνο του» για την επίθεση, σημειώνοντας πως η λύπη είναι ιδιαίτερη όταν τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε θρησκευτικούς χώρους.
Ο Ομπάμα σημείωσε ότι η συγκεκριμένη εκκλησία είναι «μέρος της ιστορίας των ΗΠΑ» και ότι ο ίδιος γνώριζε προσωπικά τον νεκρό εφημέριο.
Ο αμερικανός πρόεδρος υπογράμμισε ξανά το ζήτημα της οπλοκατοχής, υπονοώντας ότι χρειάζεται αναθεώρησή του.
«Για άλλη μία φορά, αθώοι άνθρωποι σκοτώθηκαν εν μέρει επειδή κάποιος που ήθελε να κάνει κακό δεν είχε κανένα πρόβλημα να βρει όπλο» τόνισε ο Ομπάμα.
«Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν σε άλλες προηγμένες χώρες» είπε χαρακτηριστικά ο Ομπάμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο απέρριψε χθες Δευτέρα τη «νομιμοποίηση» του εκλεγμένου ακροδεξιού διαδόχου του
- Οι ΗΠΑ εκφράζουν «μεγάλη ανησυχία» για τη δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από την Κίνα
- Τυχερή ισοφάριση για τις ΗΠΑ, άμεση απάντηση και 2-1 το Βέλγιο (vids)
- Φουλ επίθεση το Βέλγιο και γρήγορο 1-0 επί των ΗΠΑ (vids)
- Στα 37 δισ. δολάρια οι επικαιροποιημένες ζημιές από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα
- Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε ανοιχτά του Ομάν – Πώς γίνεται η διέλευση από και προς το Ορμούζ


