Απίστευτο περιστατικό με παίκτες της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο κρατητήριο
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Πίντο κι Ελιομάρ, πήγαν ανυποψίαστοι γι΄ αυτό που θα ακολουθούσε, στο Μέγαρο της Αστυνομίας της πόλης, προκειμένου να θεωρήσουν το γνήσιο της υπογραφής σε έγγραφα που σχετίζονται με την συνεργασία τους με την ομάδα της Λάρισας. Όμως, οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν πως οι δύο ποδοσφαιριστές των «βυσσινί» δεν διέθεταν άδεια παραμονής στην χώρα, καθώς η χρονική διάρκεια των σχετικών εγγράφων είχε περατωθεί και τους οδήγησαν στο κρατητήριο, προκειμένου να διαταχθεί η διοικητική απελασή τους τις επόμενες ημέρες.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στη Λάρισα.
Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Πίντο κι Ελιομάρ, πήγαν ανυποψίαστοι γι΄ αυτό που θα ακολουθούσε, στο Μέγαρο της Αστυνομίας της πόλης, προκειμένου να θεωρήσουν το γνήσιο της υπογραφής σε έγγραφα που σχετίζονται με την συνεργασία τους με την ομάδα της Λάρισας.
Όμως, οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν πως οι δύο ποδοσφαιριστές των «βυσσινί» δεν διέθεταν άδεια παραμονής στην χώρα, καθώς η χρονική διάρκεια των σχετικών εγγράφων είχε περατωθεί και τους οδήγησαν στο κρατητήριο, προκειμένου να διαταχθεί η διοικητική απελασή τους τις επόμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Bloomberg: Φούσκα έτοιμη να σκάσει η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 52χρονου από τη Δάφνη: Ο καβγάς δυο φίλων που κατέληξε σε θάνατο
- Δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο – Θα συμμετάσχει με διαφορετική ιδιότητα
- LIVE: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ
- Από τα μερεμέτια, στα Επείγοντα: Διαφωνία για κακοτεχνίες κατέληξε σε ξυλοδαρμό
- Μάρτιν Σκορσέζε – Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Το «What Happens at Night» μπαίνει σε τροχιά γυρισμάτων




