Απίστευτο περιστατικό με παίκτες της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο κρατητήριο
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Πίντο κι Ελιομάρ, πήγαν ανυποψίαστοι γι΄ αυτό που θα ακολουθούσε, στο Μέγαρο της Αστυνομίας της πόλης, προκειμένου να θεωρήσουν το γνήσιο της υπογραφής σε έγγραφα που σχετίζονται με την συνεργασία τους με την ομάδα της Λάρισας. Όμως, οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν πως οι δύο ποδοσφαιριστές των «βυσσινί» δεν διέθεταν άδεια παραμονής στην χώρα, καθώς η χρονική διάρκεια των σχετικών εγγράφων είχε περατωθεί και τους οδήγησαν στο κρατητήριο, προκειμένου να διαταχθεί η διοικητική απελασή τους τις επόμενες ημέρες.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στη Λάρισα.
Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Πίντο κι Ελιομάρ, πήγαν ανυποψίαστοι γι΄ αυτό που θα ακολουθούσε, στο Μέγαρο της Αστυνομίας της πόλης, προκειμένου να θεωρήσουν το γνήσιο της υπογραφής σε έγγραφα που σχετίζονται με την συνεργασία τους με την ομάδα της Λάρισας.
Όμως, οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν πως οι δύο ποδοσφαιριστές των «βυσσινί» δεν διέθεταν άδεια παραμονής στην χώρα, καθώς η χρονική διάρκεια των σχετικών εγγράφων είχε περατωθεί και τους οδήγησαν στο κρατητήριο, προκειμένου να διαταχθεί η διοικητική απελασή τους τις επόμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στις… πλάτες του Λαουτάρο
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – «Θα απαντήσουμε»
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη
- Συρία: Υπό στρατιωτική φύλαξη ομαδικός τάφος της εποχής Άσαντ – Ποινική έρευνα σε εξέλιξη
- ΚΚΕ: Οι αγρότες έχουν μαζί τους το δίκιο και την αλληλεγγύη του λαού
- Η διαμάχη για την περιουσία της Μπριζίτ Μπαρντό – Ο γιος της διεκδικεί 65 εκατ. ευρώ από την Animal Foundation


