Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιμένει τους Νικς για το μέλλον του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Περιμένει τους Νικς για το μέλλον του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Το... αγροτικό του Θανάση Αντετοκούνμπο στην D-League, η οποία αποτελεί προθάλαμο του ΝΒΑ, έχει διαρκέσει περίπου δύο χρόνια σε Ντέλαγουερ 87ers και Γουέστσεστερ Νικς, αλλά, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Νίκο Λώτσο, ο 23χρονος φόργουορντ εξετάζει ακόμη και την επιστροφή του στην Ευρώπη, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια ελπίδα συμμετοχής του στο ΝΒΑ.

Το… αγροτικό του Θανάση Αντετοκούνμπο στην D-League, η οποία αποτελεί προθάλαμο του ΝΒΑ, έχει διαρκέσει περίπου δύο χρόνια σε Ντέλαγουερ 87ers και Γουέστσεστερ Νικς, αλλά, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Νίκο Λώτσο, ο 23χρονος φόργουορντ εξετάζει ακόμη και την επιστροφή του στην Ευρώπη, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια ελπίδα συμμετοχής του στο ΝΒΑ.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ατζέντης του, υπάρχει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει» μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους Νιού Γιορκ Νικς, την ομάδα δηλαδή που τον είχε επιλέξει στο ντραφτ του 2014, και το κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να του δώσουν μία ευκαιρία για το ΝΒΑ.

«Έχουν πει πως μετά τη βραδιά του ντραφτ θα ‘ναι έτοιμοι να συζητήσουν» είπε αρχικά ο Νίκος Λώτσος στη «Νιού Γιορκ Ποστ» και συνέχισε: «Είναι απασχολημένοι τώρα. Επομένως θα ‘χουμε καλύτερη αίσθηση της κατάστασης μετά. Αλλά τώρα δεν έχω απάντηση να σας δώσω».

Απ’ την πλευρά του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα πάρει μέρος στο Summer League του Λας Βέγκας (10-20/7) με μοναδικό στόχο να πείσει τους Νικς για ένα συμβόλαιο. «Oταν μία χρονιά τελειώσει, μία άλλη αρχίζει. Αισθάνομαι πως πρέπει να δουλέψω πολύ και να πάω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο. Αισθάνομαι πως βελτιώθηκα, έμαθα το σύστημα, την τριγωνική επίθεση, αναγνωρίζω τα συστήματα. Και το τζαμπ σουτ μου έγινε καλύτερο» είπε ο 23χρονος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024