Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα την Παρασκευή στην Αγία Πετρούπολη

Συνάντηση Πούτιν – Τσίπρα την Παρασκευή στην Αγία Πετρούπολη

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ρώσου ηγέτη Ντμίτρι Πεσκόφ. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν προγραμματίζει να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και άλλους ξένους ηγέτες, δήλωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ρώσου ηγέτη Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Με τον Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή 19 Ιουνίου έχει προβλεφθεί συνάντηση εργασίας στο περιθώριο του φόρουμ» είπε ο κ. Πεσκόφ απαντώντας πριν λίγο σε σχετική ερώτηση για την επικείμενη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας και Ρωσίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Itar-Tass, είπε ότι ο Βλ. Πούτιν θα έχει επίσης συναντήσεις εργασίας και με άλλους ξένους ηγέτες, που θα είναι παρόντες στο φόρουμ, όπως ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κίνας Βαν Γιαν, ο πρόεδρος της Κιργιζίας Αλμαζμπέκ Αταμπάγεφ, ο πρωθυπουργός της Μογγολίας Τσιμεντιγίν Σαϊχανμπιλέγκ.

Ο κ. Πούτιν θα συναντηθεί και με πρώην ηγετικούς παράγοντες της πολιτικής σκηνής της Ευρώπης, όπως οι πρώην πρωθυπουργοί της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν και Ρομάνο Πρόντι και άλλοι.

Ο Ντ. Πεσκόφ αρνήθηκε να αποκαλύψει το θέμα της κεντρικής ομιλίας του Βλ. Πούτιν στο Φόρουμ κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση των συμμετεχόντων στις 19 Ιουνίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024