Μπακογιάννη: Όλοι έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη
Όλοι έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, το μεσημέρι της Τρίτης.
Η Ελλάδα ζει την πιο κρίσιμη φάση μεταπολεμικά, σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει λάβει λαϊκή εντολή για διαπραγμάτευση εντός του ευρώ.
Όλοι έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, το μεσημέρι της Τρίτης, συμπληρώνοντας ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να καταλήξει.
Ο κ. Τσίπρας με ενημέρωσε για την πορεία της διαπραγμάτευσης, είναι κρίσιμη η στιγμή για την Ελλάδα, δήλωσε η κ. Μπακογιάννη που ζήτησε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό χωρίς τη συναίνεση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.
«Είναι μια εξαιρετικά κρίσιμη ώρα, η μάχη πρέπει να δοθεί με εθνική συνεννόηση και εθνική συσπείρωση» επισήμανε.
Η Ελλάδα ζει την πιο κρίσιμη φάση μεταπολεμικά, σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει λάβει λαϊκή εντολή για διαπραγμάτευση εντός του ευρώ.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων