Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Καμπάνες» αθλητικού δικαστή σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

«Καμπάνες» αθλητικού δικαστή σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

Με μηδενισμό στον πέμπτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και αφαίρεση ενός βαθμού από το επόμενο πρωτάθλημα τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής τη Βουλιαγμένη, για την αποχώρησή της από το παιχνίδι της 30ης Μαΐου με τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά. Παράλλληλα, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας του για τέσσερις αγωνιστικές!

Με μηδενισμό στον πέμπτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και αφαίρεση ενός βαθμού από το επόμενο πρωτάθλημα τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής τη Βουλιαγμένη, για την αποχώρησή της από το παιχνίδι της 30ης Μαΐου με τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΕ έκρινε ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι που να καθιστούν αναγκαία την αποχώρηση της ομάδας του ΝΟΒ κι έτσι κατακυρώνει το ματς με σκορ 5-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων», που στέφονται και τυπικά πρωταθλήτριες Ελλάδας με 3-2 νίκες στους τελικούς των πλέι-οφ.

Υπενθυμίζεται ότι η Βουλιαγμένη είχε αποχωρήσει περίπου τρία λεπτά πριν τη λήξη, κι ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 10-4, υποστηρίζοντας ότι απειλείται η σωματική ακεραιότητα αθλητριών και προπονητών από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο εν λόγω παιχνίδι (το σκεπτικό κάνει λόγο για περιορισμένης έκτασης επεισόδια), ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας του για τέσσερις αγωνιστικές, στη διάρκεια των οποίων θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες του κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς δυνατότητα τηλεοπτικής μετάδοσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024