Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκτες Γκεοργκίεβα και Τσόλα στη συγχρονισμένη κολύμβηση, «ελληνικό» μετάλλιο η Αυστρία

Έκτες Γκεοργκίεβα και Τσόλα στη συγχρονισμένη κολύμβηση, «ελληνικό» μετάλλιο η Αυστρία

Την έκτη θέση κατέλαβαν οι Γιάνα Γκεοργκίεβα και Αθανασία Τσόλα, στον τελικό του ντουέτο συγχρονισμένης κολύμβησης, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού. Στο μεταξύ, οι δίδυμες αδελφές Αννα-Μαρία και Ειρήνη-Μαρίνα Αλεξανδρή, οι οποίες εκπροσωπούν την Αυστρία (αφού αποχώρησαν από την ελληνική ομάδα μετά από διαμάχη με τους υπευθύνους του αθλήματος), κατάφεραν να «σκαρφαλώσουν» στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με 162.8395 βαθμούς!

Την έκτη θέση κατέλαβαν οι Γιάνα Γκεοργκίεβα και Αθανασία Τσόλα, στον τελικό του ντουέτο συγχρονισμένης κολύμβησης, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού.

Το ελληνικό δίδυμο βαθμολογήθηκε με 81.5333 στο πρόγραμμα που παρουσίασε και συγκέντρωσε συνολικά (μαζί με τς φιγούρες που συνυπολογίζονται στην τελική βαθμολογία) 155.6105 βαθμούς, διατηρώντας τη θέση που είχε μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών.

Οι δίδυμες αδελφές Αννα-Μαρία και Ειρήνη-Μαρίνα Αλεξανδρή, οι οποίες εκπροσωπούν την Αυστρία (αφού αποχώρησαν από την ελληνική ομάδα μετά από διαμάχη με τους υπευθύνους του αθλήματος), κατάφεραν να «σκαρφαλώσουν» στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με 162.8395 βαθμούς, πίσω από τις Ρωσίδες Βαλέρια Φιλένκοβα/Ντάρια Κουλάγκινα, οι οποίες πήραν το χρυσό μετάλλιο με 169.0568β. Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Ουκρανές Γιάνα Ναριέζνα/Γιελιζαβέτα Γιάκνο με 161.6500β.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες στο Μπακού είναι παράλληλα και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νεανίδων στη συγχρονισμένη κολύμβηση, όπως και σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024