Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο τουρκοελβετός Μουράτ Γιακίν για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο τουρκοελβετός Μουράτ Γιακίν για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Μετά την ισπανική… σχολή ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως εξετάζει και την… τουρκοελβετική για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στον πάγκο του. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «futbolarena.com», ο Τουρκο-Ελβετός κόουτς, Μουράτ Γιακίν, έχει προταθεί και ενδιαφέρει τους Πειραιώτες. Ξανά για Ρομπέρτο η Βιγιαρεάλ.

Μετά την ισπανική… σχολή ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως εξετάζει και την… τουρκοελβετική για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στον πάγκο του. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «futbolarena.com», ο Τουρκο-Ελβετός κόουτς, Μουράτ Γιακίν, έχει προταθεί και ενδιαφέρει τους Πειραιώτες.

Τα τουρκικά ΜΜΕ, αποκαλύπτουν συνομιλίες με τον 40άχρονο κόουτς, ο οποίος την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ έχει περάσει και από τις Βασιλεία, Τουν και Λουκέρνη.

Ο Μουράτ Γιακίν είναι ο μεγάλος αδερφός του Χακάν Γιακίν, γεννήθηκε στη Βασιλεία από τούρκους γονείς και ως προπονητής έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ελβετίας με τη Βασιλεία (2013, 2014), ενώ τρεις φορές έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου και το έχασε.

Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, ο Γιακίν θέτει υποψηφιότητα για τον αντικαταστάτη του Βίτορ Περέιρα, όπως και ο πρώην προπονητή της Σάλκε, Γενς Κέλερ, με τον οποίο όμως, οι επαφές δεν καρποφόρησαν.

Ξανά για Ρομπέρτο η Βιγιαρεάλ

Στο μεταξύ, λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα για ισπανικές προτάσεις προς τον Ρομπέρτο, ο ισπανικός Τύπος επανέρχεται για το ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ.

Συγκεκριμένα, εκείνο που αναφέρουν τα τοπικά Μέσα είναι πως το «κίτρινο υποβρύχιο» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός βασικού τερματοφύλακα, ύστερα από τον τραυματισμό του Σέρχιο Ασένχο που θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τις αρχές του 2016.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024