Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Θεοδωράκη, Γεννηματά και Μπακογιάννη ενημερώνει ο Αλ.Τσίπρας

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ενώ θα ακολουθήσει ραντεβού με τη βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη στο Μέγαρο Μαξίμου. Νωρίτερα συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη. Η συνάντηση της Ντ.Μπακογιάννη με τον πρωθυπουργό πραγματοποιείται χωρίς -κατά τις πληροφορίες- τη συγκατάθεση του Αντώνη Σαμαρά. Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ενώ θα ακολουθήσει ραντεβού με τη βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη στο Μέγαρο Μαξίμου. Νωρίτερα συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη. Σκοπός των συναντήσεων του πρωθυπουργού είναι να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις.

Αμέσως μετά (14:00), ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που Ελλάδα και δανειστές βρίσκονται στην πιο κρίσιμη φάση των συζητήσεων για το ελληνικό ζήτημα.

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Ντόρα Μπακογιάννη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η βουλευτής της ΝΔ ζήτησε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό χωρίς να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, που επικαλούνται Τα Νέα, στη Συγγρού υπάρχει ένταση για την απόφαση αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη. Πολλοί εκτιμούν ότι αποτελεί ένδειξη ανεξαρτητοποίησης της πρώην υπουργού, με το βλέμμα στα εσωκομματικά, καθώς και κίνηση με στόχο να στηλιτεύσει την επιλογή του προέδρου της ΝΔ να μην επικοινωνεί με τον πρωθυπουργό, ειδικά σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έχει επίσης συγκαλέσει στις 14:00 το άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024