Διάσπαση δραστηριοτήτων για τον όμιλο VW;
Tη διάσπασή του σε τέσσερις ξεχωριστές εταιρικές οντότητες φέρεται, σύμφωνα με το γερμανικό Τύπο, να δρομολογεί ο όμιλος VW προκειμένου να εξορθολογίσει τις δαπάνες παραγωγής.
Δραστικά μέτρα φέρεται να δρομολογεί ο όμιλος VW προκειμένου να εξορθολογίσει περαιτέρω το κόστος παραγωγής και τα οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, θέλουν τον όμιλο να διασπάται σε τέσσερις διαφορετικές, ανεξάρτητες εταιρικές οντότητες.
Το σχέδιο, όπως αναφέρει έγκριτη γερμανική οικονομική εφημερίδα επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στο ζήτημα, στοχεύει σε ένα πιο αποκεντρωμένο και ευέλικτο σχήμα το οποίο θα διευκολύνει στην περιστολή των δαπανών παραγωγής.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα το σχέδιο προβλέπει την ένωση των αυτοκινητοβιομηχανιών VW, Seat και Skoda υπό μία εταιρική στέγη, άλλη εταιρική οντότητα θα σχηματίσουν Audi, Lamborghini και Ducati, ενώ την τρίτη θα αποτελούν MAN, Scania, VW Commercial Vehicles και την τέταρτη θα απαρτίσουν Bugatti, Porsche και Bentley.
auto.in.gr
- Θρίλερ στην Κατερίνη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Πατημασιές με αίματα στον χώρο
- Νέες ταινίες: Ο σκοτεινός κόσμος του Ρομπέν των Δασών
- Στην Τουρκία βγάζουν στη σέντρα συμφωνία του Οσμάν με την Εφές
- Ιράν: Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα της σορού του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Έξι ημέρες θα διαρκέσουν οι τελετές μνήμης
- Αυτά είναι τα προσόντα που αναζητούν οι εργοδότες στην εποχή της ΑΙ
- Φάρσα είναι το επιτελείο «εθνικής ασφάλειας» της κυβέρνησης της ΝΔ – τουλάχιστον στο «τριψήφιο» υπάρχει αναγνώριση κλήσης;

