Ο Μιχάλης Γρηγορίου και επίσημα στον πάγκο του Ατρομήτου
Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι κι επίσημα ο αντικαταστάτης του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου. Η διοίκηση της αθηναϊκής ΠΑΕ, ανακοίνωσε πριν από λίγο την συμφωνία με τον Ελληνα προπονητή, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Κέρκυρα.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι κι επίσημα ο αντικαταστάτης του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου. Η διοίκηση της αθηναϊκής ΠΑΕ, ανακοίνωσε πριν από λίγο την συμφωνία με τον Ελληνα προπονητή, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Κέρκυρα.
Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής που αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου.
Ένας νέος τεχνικός, με όραμα, με φιλοδοξία, με προοπτική, με τεχνογνωσία, με αστείρευτη διάθεση και εργατικότητα που τα όνειρα του συμβαδίζουν με τα δικά μας όνειρα!
Ο Μιχάλης Γρηγορίου βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του προέδρου κ. Γιώργου Σπανού και του τεχνικού διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στη μέχρι τώρα καριέρα μου και βέβαια όταν σου κάνει πρόταση ο Ατρόμητος με όλα αυτά τα οποία διαθέτει, διοικητικά, οργανωτικά, ιστορία, φιλάθλους και οργανωμένοι που δίνουν ιδιαίτερο ρυθμό σε αυτό το κλαμπ, δεν σου αφήνει περιθώριο να αρνηθείς.
Η φιλοσοφία μου είναι λίγα λόγια, πολλή δουλειά εντός αγωνιστικού χώρου, πειθαρχία κι επίτευξη στόχων.
Με την παρουσία του κυρίου Σπανού και του κυρίου Αγγελόπουλου στην ομάδα, έχεις όλα τα εχέγγυα σαν team να δουλέψεις απερίσπαστος και να παρουσιάσεις έργο.
Οι στόχοι για τον Ατρόμητο είναι δεδομένοι. Παρουσία σε οποιαδήποτε θέση στην πρώτη πεντάδα, κύπελλο Ελλάδας και φυσικά το όνειρο όλων η παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Έχοντας φθάσει η ομάδα πολύ κοντά σε αυτό το όνειρο τα προηγούμενα χρόνια, η φιλοδοξία μου είναι γιατί όχι να μην τα καταφέρει και από φέτος.
Έπειτα από δύο όμορφα ποδοσφαιρικά χρόνια με την ομάδα της Κέρκυρας ευελπιστώ ότι μετά την τιμητική πρόταση για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου, αναμένω περισσότερες χαρές σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο που φυσικά είναι αλληλένδετα».
Ο Μιχάλης Γρηγορίου (γεννηθείς στις 19 Δεκεμβρίου 1973) εργάστηκε πέρσι με ιδιαίτερη επιτυχία στην Κέρκυρα βάζοντας το στίγμα του με το επιθετικό ποδόσφαιρο που χαρακτήριζε τη νησιώτικη ομάδα. Την σεζόν 2013-14 ήταν εκείνος που επανέφερε άμεσα τη Κέρκυρα στη μεγάλη κατηγορία.
Το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας έγινε την περίοδο 2003-2004 από τον Άγιο Δημήτριο και ακολούθησαν οι εξής ομάδες: Φωστήρας (άνοδος στη Γ’ Εθνική και 2 κύπελλα ΕΠΣΑ), Αιολικός, Κόρινθος, Εθνικός (συμμετοχή στα playoffs Β’ Εθνικής ανόδου), Δόξα Δράμας (άνοδος SuperLeague), Πανσερραϊκός.
Συνεργάτες του θα είναι οι: Δημήτρης Τσίτος (Βοηθός Προπονητή), Γιάννης Γεωργιάδης (Προπονητής Φυσικής Κατάστασης), Βασίλης Καλογιάννης (Σκάουτερ και Αναλυτής Αγώνων)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα και… FIFA ranking (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)


































































![Το Ιράν απέτυχε στο Μνημόνιο Κατανόησης λέει ο Τραμπ – Θα τους χτυπήσουμε σκληρά σήμερα και αύριο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-09T052104Z_1675988392_RC2Z9MAZW6JT_RTRMADP_5_USA-TRUMP-1-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442