Κωνσταντινόπουλος: Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας
«Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας.
«Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας.
Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής ο κ. Κωνσταντινόπουλος έφτασε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.
Εκεί τον υποδέχτηκαν φίλοι του με τους οποίους συνομίλησε για λίγο και στην συνέχεια άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
«Σήμερα ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας, με ευθύνη, σχέδιο, δράση και αλήθεια για να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας με την ευθύνη και την δύναμη της γενιάς μας» δήλωσε αμέσως μετά.
Στο μεταξύ, κανονικά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε όλη την Πελοπόννησο και η προσέλευση φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ιράν απελευθέρωσε Αμερικανίδα που είχε φυλακιστεί το 2024, ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κουρδιστάν: Αρκετά drones καταρρίφθηκαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ
- Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Ιορδανία δέχονται επιθέσεις – Χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
