Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οίκος ανοχής προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε διαμαρτυρία για φόρους

Οίκος ανοχής προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε διαμαρτυρία για φόρους

Για όλο το καλοκαίρι, οίκος ανοχής του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας θα προσφέρει δωρεάν σεξ (και ποτά) σε... διαμαρτυρία για αυτό που ο ιδιοκτήτης του αντιλαμβάνεται ως εκδικητική φορολόγηση της επιχείρησής του. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το κοινό έχει επιδείξει υψηλό ενδιαφέρον σχηματίζοντας ουρές στην είσοδο.

Για όλο το καλοκαίρι, ο οίκος ανοχής Pascha (Πασάς) στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας θα προσφέρει δωρεάν σεξ (και ποτά) σε… διαμαρτυρία για αυτό που ο ιδιοκτήτης του αντιλαμβάνεται ως εκδικητική φορολόγηση της επιχείρησής του. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το κοινό έχει επιδείξει υψηλό ενδιαφέρον σχηματίζοντας ουρές στην είσοδο.

«Δεν πληρώνουμε άλλους φόρους. Δωρεάν Είσοδος! Δωρεάν Ποτά! Δωρεάν Σεξ!» αναφέρει στον ιστότοπό της η επιχείρηση. To Reuters ανέφερε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία του με υπάλληλο του Pascha επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται για αστείο.

Η εφημερίδα Oesterreich δημοσίευσε μια φωτογραφία ανδρών που έκαναν ουρά έξω από τον οίκο ανοχής για να επωφεληθούν από την ασυνήθιστη προσφορά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής Χέρμαν Μίλερ δήλωσε ότι θα προσφέρει από την τσέπη του στις εκδιδόμενες γυναίκες το ποσό των 10.000 ευρώ το μήνα που θα χάσουν.

Ο Μίλερ, ο οποίος διαθέτει οίκους ανοχής σε άλλες τέσσερις πόλεις στη Γερμανία και την Αυστρία, έχει παραπονεθεί κατά το παρελθόν σε συνεντεύξεις του σε μέσα ενημέρωσης για τη φορολογία και τις κανονιστικές ρυθμίσεις τις οποίες θεωρεί τιμωρητικές για τις επιχειρήσεις του. Έχει δηλώσει πως την τελευταία δεκαετία έχει καταβάλει σχεδόν 5 εκατ. ευρώ σε φόρους μόνο στο Σάλτσμπουργκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024