Ράλλυ Ιταλίας 2015: O Οgier τη νίκη, η Hyundai τις εντυπώσεις
Mία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο S. Ogier κάμπτοντας την αντίσταση του H. Paddon και της Hyundai που είδε δύο από τους τρεις οδηγούς της να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών.
Την τέταρτη νίκη της φετινής αγωνιστικής σεζόν κατέκτησε ο S. Ogier στο Ράλλυ Ιταλίας, ξεπερνώντας το εμπόδιο του αξιόμαχου H. Paddon.
Με τον Αλσατό να «καθαρίζει» τις χωμάτινες ειδικές διαδρομές της Σαρδηνίας, ο οδηγός της Hyundai δεν δυσκολεύτηκε να τερματίσει στην κορυφή της κατάταξης του πρώτου σκέλους του αγώνα, κρατώντας πίσω του –πέρα από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2014- τους J. Latvala, Ο. Tanak και Μ. Οstberg.
H εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σημαντικά το Σάββατο, με τον H. Paddon να διατηρεί ένα προβάδισμα της τάξης των δέκα δευτερολέπτων από τον δεύτερο S. Ogier, την ίδια στιγμή που το κλατάρισμα ενός ελαστικού στερούσε από τον J. Latvala κάθε πιθανότητα διεκδίκησης της νίκης.
Έπρεπε να φτάσουμε έως τη 17η ειδική διαδρομή του αγώνα, μέχρι ο H. Paddon να κάνει το λάθος και ο S. Ogier να βρεθεί στην πρώτη θέση όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Λίγο έλλειψε μάλιστα, ο οδηγός της Hyundai να εγκαταλείψει, όταν μια πέτρα έσπασε το περίβλημα του κιβώτιου ταχυτήτων του i20 WRC. Την εξαιρετική απόδοση της κορεατικής ομάδας στο Ράλλυ Ιταλίας ήρθε να επισφραγίσει η κατάκτησης της τρίτης θέσης από τον T. Neuville, μετά το λάθος του M. Osteberg.
Στην υπερειδική του Ράλλυ Ιταλίας ο S. Ogier δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του ομόσταυλού του στην ομάδα της VW, J. Latvala, φεύγοντας από τη Σαρδηνίας με το μεγαλύτερο δυνατό βαθμολογικό κέρδος.
Αποτελέσματα Ράλλυ Ιταλίας 2015
| 1 | Sebastien Ogier | Volkswagen | 4h25m54.3s |
| 2 | Hayden Paddon | Hyundai | 3m05.4s |
| 3 | Thierry Neuville | Hyundai | 4m22.5s |
| 4 | Elfyn Evans | Ford | 5m34.8s |
| 5 | Mads Ostberg | Citroen | 7m50.1s |
| 6 | Jari-Matti Latvala | Volkswagen | 8m06.7s |
| 7 | Yuriy Protasov | Ford | 14m57.7s |
| 8 | Paolo Andreucci | Peugeot | 15m03.3s |
| 9 | Jan Kopecky | Skoda | 17m41.7s |
| 10 | Khalid Al-Qassimi | Citroen | 19m12.0s |
auto.in.gr
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




































![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442