«Υποπτο» το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια
Οι ισπανικές αρχές αρχίζουν έρευνα για το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια, στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι αυτό θεωρείται «ύποπτο» για χειραγώγηση.
Οι ισπανικές αρχές αρχίζουν έρευνα για το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια, στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι αυτό θεωρείται «ύποπτο» για χειραγώγηση.
Η Μπαρτσελόνα είχε κατακτήσει τον τίτλο, ενώ η Λα Κορούνια είχε ανάγκη τον βαθμό προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα της Καταλονίας προηγήθηκε 2-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2, σκορ με το οποίο τέλειωσε το ματς. Ετσι, η Λα Κορούνια εξασφάλισε την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.
Εκτός από την εξέλιξη του σκορ, οι αρχές εξετάζουν και μία δήλωση του αμυντικού της Λα Κορούνια, Αλμπέρτο Λόπο: «Είπα στον Τσάβι να πατήσουν λίγο φρένο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 13-14: «Διπλό» και πρόκριση στους τελικούς για τους Ερυθρόλευκους
- Λονδίνο: Πανικός στους δρόμους με πάνω από 80.000 διαδηλωτές στους δρόμους
- ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση Πολάκη μετά τη διαγραφή του
- Μπαρτζώκας για Βεζένκοφ: «Θα μπορούσε να παίξει, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε»
- Διαρρήκτες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ακρόπολης – Αφαίρεσαν τιμαλφή μεγάλης αξίας
- Duran Duran – Από τη Βρετανία της οικονομικής ύφεσης στην κορυφή του κόσμου

