Φλαμπουράρης: Επιδιώκουμε ρητή δέσμευση για τη διευθέτηση του χρέους
Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα επιτευχθεί συμφωνία με τους εταίρους, επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται να χαλάσει για 0,2% πρωτογενές πλεόνασμα. Παράλληλα, τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει να υπάρχει στη συμφωνία ρητή δέσμευση για τη διευθέτηση του χρέους.
Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα επιτευχθεί συμφωνία με τους εταίρους, επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται να χαλάσει για 0,2% πρωτογενές πλεόνασμα.
Μιλώντας στον Alpha, το βράδυ της Τετάρτης, ο Αλέκος Φλαμπουράρης τόνισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση οι εταίροι να οδηγήσουν σε χρεοκοπία μια χώρα που βρίσκεται στην ευρωζώνη».
Παράλληλα, όπως υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας, η κυβέρνηση επιδιώκει να υπάρχει στη συμφωνία ρητή δέσμευση για διευθέτηση του χρέους.
Εκτίμησε μάλιστα ότι ο χρόνος δεν είναι οριακός για συμφωνία καθώς υπάρχει δυνατότητα μέχρι τέλους του μήνα αλλά «μπορεί να γίνει και νωρίτερα από το Eurogroup της 18ης Ιουνίου»
«Επιμένουμε σε μια διαπραγμάτευση με βασικό στοιχείο ό,τι ψήφισε ο λαός, και βλέπουμε τη λυσσαλέα αντίσταση των εταίρων… Θεωρώ ότι η ανησυχία του κόσμου θα γίνει ελπίδα με μια συμφωνία όπως την επιδιώκουμε, όχι γραμμένη από τα παλιά» κατέληξε ο κ. Φλαμπουράρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βρετανία: O Μπέρναμ καταργεί τον φόρο στους λογαριασμούς ενέργειας
- Ευλογιά προβάτων: Εννέα κρούσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
- «Δικαιοσύνη για τα Τέμπη»: Πανό από συγγενείς και πολίτες έξω από το δικαστήριο
- Έπσταϊν: Ακόμη μια γυναίκα υποστηρίζει ότι συνέχιζε τους βιασμούς ενώ εξέτιε την ποινή του
- Έφτασε στο Μεξικό ο Πινέδα: «Ο Αλμέιδα ξέρει πόσο τον εκτιμώ, ήρθα στη Μοντερέι για να δουλέψω σκληρά» (vid)
- Aγορά εργασίας: Αύξηση ανεργίας με ταυτόχρονη αύξηση της απασχόλησης και της συμμετοχής



