Μια «ανάσα» από τη Ρεάλ ο Ντε Χέα, εξελίξεις με Κασίγιας
Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι «μερένγκες» συμφώνησαν να καταβάλλουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα ποσό της τάξης των 25 εκατ. ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει τα 30 εκατ. υπό προϋποθέσεις, και τις επόμενες ημέρες ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας θα μεταβεί στη Μαδρίτη για να οριστικοποιήσει τους όρους της συνεργασίας του με τη «βασίλισσα».
Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι «μερένγκες» συμφώνησαν να καταβάλλουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα ποσό της τάξης των 25 εκατ. ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει τα 30 εκατ. υπό προϋποθέσεις, και τις επόμενες ημέρες ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας θα μεταβεί στη Μαδρίτη για να οριστικοποιήσει τους όρους της συνεργασίας του με τη «βασίλισσα».
Ο 24χρονος γκολκίπερ, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Ισπανίας ενόψει του αυριανού φιλικού με την Κόστα Ρίκα, επιστρέφει έτσι στην Primera Division μετά από τέσσερα χρόνια στην Αγγλία.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πληρώσει 20 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Ντε Χέα πραγματοποίησε 175 εμφανίσεις με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», όμως δεν δέχθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιό του (που λήγει το 2016), εκφράζοντας την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Η επικείμενη απόκτηση του Ντε Χέα καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την παραμονή στη Ρεάλ του Ικερ Κασίγιας.
Τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι θα πρέπει ο αρχηγός των «μερένγκες» να συμβιβαστεί με θέση αναπληρωματικού, αλλά, ακόμη κι αν το δεχθεί, δεν είναι βέβαιο ότι θα προτιμηθεί του Κέιλορ Νάβας, ο οποίος εντάχθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στο δυναμικό των Μαδριλένων.
Άλλωστε, οι αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών της ομάδας προς τον «άγιο Ικερ», σε παιχνίδια της φετινής περιόδου, λέγεται ότι έχουν προβληματίσει τον Φλορεντίνο Πέρεθ και δεν αποκλείεται να… σπρώξουν στην πόρτα της εξόδου τον επί 15ετία βασικό γκολκίπερ της «βασίλισσας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι
- Euro 2026: Στον όμιλο της Αττάλειας η Εθνική χάντμπολ Γυναικών
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization
- Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 85-76: Πρώτοι και καλύτεροι στην κανονική περίοδο οι «ερυθρόλευκοι»
- Καιρός: Φεύγει η αφρικανική σκόνη, έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Γαλλία: Με τη συμμετοχή 30 χωρών η τηλεδιάσκεψη στο Παρίσι για την ασφάλεια του Ορμούζ – Θα συμμετέχει και ο Κ. Μητσοτάκης

