Παραιτήθηκε από τον ΟΛΠ ο Γ. Ανωμερίτης
Την αποχώρησή του από το Οργανισμό Λιμένα Πειραιώς ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης. Σημειώνεται πως ο κ. Ανωμερίτης είχε προαναγγείλει ότι θα φύγει από τη Διοίκηση του Οργανισμού από τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Η αποχώρησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ θα γίνει μετά την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015.
Την αποχώρησή του από το Οργανισμό Λιμένα Πειραιώς ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο επικεφαλής του ΟΛΠ είχε συνάντηση συνεργασίας με τον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, τον οποίο ενημέρωσε σχετικά.
Σημειώνεται πως ο κ. Ανωμερίτης είχε προαναγγείλει ότι θα παραιτηθεί από τη Διοίκηση του Οργανισμού από τον προηγούμενο Φεβρουάριο.
Η αποχώρησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ θα γίνει μετά την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015.
Ο κ. Ανωμερίτης θα έχει επίσης συνάντηση συνεργασίας την Πέμπτη 11 Ιουνίου και με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, για τα θέματα διαδοχής της παρούσας διοίκησης, καθώς και για τα θέματα ημερησίας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Και ο Παναμάς χτίζει νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας για την… αντιμετώπιση των συμμοριών
- Κολομβία: Λιτότητα και υδραυλική ρωγμάτωση με το καλημέρα από τη νέα ακροδεξιά κυβέρνηση
- LIVE: ΗΠΑ – Βοσνία
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συμμορία Chone Killers «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2 παρ. (2-2 κ.δ): Πρόκριση στους «16» με επική ανατροπή (vids)
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά του Κιέβου και πολλών ακόμα πόλεων
