Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στον Εύοσμο: Αστυνομικός φέρεται να στραγγάλισε το παιδί του

Σοκ στον Εύοσμο: Αστυνομικός φέρεται να στραγγάλισε το παιδί του

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης η είδηση ότι ένας 47χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ, στραγγάλισε την ηλικίας 7 χρονών κόρη του.  Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη. Μάλιστα, ο ίδιος, στη συνέχεια, κάλεσε την Αστυνομία για να παραδοθεί.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης η είδηση ότι ένας 47χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ, στραγγάλισε την ηλικίας 7 χρονών κόρη του.

Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι ο θάνατος της 7χρονης προήλθε από ασφυξία, γεγονός που ενισχύει την αρχική εκτίμηση περί στραγγαλισμού.

Η οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε, νωρίς το απόγευμα σε διαμέρισμα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου διαμένει ο φερόμενος ως παιδοκτόνος, μαζί με τη σύζυγό του και ένα ακόμη, νεογέννητο παιδί.

Την ώρα που έγινε η τραγωδία η σύζυγός του με το μωρό έλειπαν από το σπίτι, ενώ ο ίδιος, όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει,φέρεται να ειδοποίησε τους συναδέλφους του, που τον συνέλαβαν, για ανθρωποκτονία και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, όπου ανακρίνεται.

Μέχρι στιγμής άγνωστα παραμένουν τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη.

Ο 47χρονος αρχιφύλακας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπηρετούσε ως σκοπός στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ. Είχε επιστρέψει πρόσφατα στην υπηρεσία έπειτα από άδεια που είχε πάρει καθώς γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του.

Όπως έγινε γνωστό, δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν την υπηρεσία του για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε πριν από δέκα και πλέον χρόνια προβλήματα άγχους, αλλά έκτοτε δεν φαίνεται να αναφέρθηκε κάποιο ψυχοσωματικό πρόβλημα.

Ο κατηγορούμενος ως παιδοκτόνος παραμένει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζεται από τους συναδέλφους του που ερευνούν την υπόθεση. Την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024