Στην Αθήνα στις 16 Ιουνίου ο αυστριακός καγκελάριος
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τοναυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν. Ο πρωθυπουργός του απηύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί την Αθήνα και σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους η επίσκεψη του κ. Φάιμαν θα γίνει στις 16 Ιουνίου.
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον αυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους.
Ο αυστριακός καγκελάριος επανέλαβε στον πρωθυπουργό την ανάγκη να υπάρχει μια μακροπρόθεσμη διευθέτηση της χρηματοδότης για την Ελλάδα.
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον καγκελάριο για τις πρόσφατες δηλώσεις του και του απηύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί την Αθήνα. Η επίσκεψη του κ. Φάιμαν αναμένεται να γίνει στις 16 Ιουνίου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα