Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin Vantage GTE Le Mans: Σε αέναη κίνηση

Aston Martin Vantage GTE Le Mans: Σε αέναη κίνηση

Πιστή σε μια παράδοση που μετράει ήδη 30 χρόνια και επιβάλλει τη συμμετοχή τετράτροχων με καλλιτεχνική υπογραφή στις επιφάνειές τους στο Le Mans η αγωνιστική Aston Martin Vantage GTE θα αγωνιστεί ως ένα κινητό έργο τέχνης με την υπογραφή του Τ. Rehberger.

Τιμώντας μια παράδοση που συνδυάζει την τέχνη με τους αγώνες και μετράει πλέον 30 χρόνια η Aston Martin Racing παρουσιάζει την Vantage GTΕ Le Mans.

To τετράτροχο έργο τέχνης φέρει την υπογραφή του Τobias Rehberger ο οποίος όπως ανέφερε, ήθελε να «δώσει την ψευδαίσθηση της κίνησης ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι στατικό».

Ο γερμανός καλλιτέχνης είναι γνωστός από την ενασχόλησή του με την αφηρημένη τέχνη με μέσο έκφρασης και σήμα κατατεθέν τα οπτικά εφέ.

Μιλώντας για το μοτίβο που επέλεξε για το βρετανικό sportscar ο Τ. Rehberger δήλωσε ότι: «βασίζεται σε ένα γεωμετρικό μοτίβο οπτικής αυταπάτης. Όπως ακριβώς και ένα αντικείμενο που βρίσκεται σε κίνηση, δίνει την εντύπωση ότι είναι αδύνατον να εστιάσει κάποιος σε ένα σταθερό σημείο».

Για την ιστορία η Vantage GTE Le Mans θα συμμετάσχει με τον αριθμό #97 στο 83ο Le Mans το Σάββατο 13 Ιουνίου, με τον Darren Turner στη θέση του οδηγού ο οποίος δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του T. Rehberger αναφέροντας ότι «επναπροσδιορίζει τα όρια και τις προκλήσεις σε σχέση με τα χρώματα και τα μοτίβα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε αγωνιστικά αυτοκίνητα».

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024