Οκτώ ομάδες στην Κολομβία χρηματοδοτούνται από τα καρτέλ των ναρκωτικών
Στοιχεία σοκ αποκάλυψε δικαστική έρευνα των αρχών της Κολομβίας για τη σχέσεις των ποδοσφαιρικών συλλόγων της χώρας της Νότιας Αμερικής με τα πανίσχυρα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας αυτής, οκτώ επαγγελματικοί σύλλογοι της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας χρηματοδοτούνται από τα αφεντικά των καρτέλ.
Στοιχεία σοκ αποκάλυψε δικαστική έρευνα των αρχών της Κολομβίας για τη σχέσεις των ποδοσφαιρικών συλλόγων της χώρας της Νότιας Αμερικής με τα πανίσχυρα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας αυτής, οκτώ επαγγελματικοί σύλλογοι της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας χρηματοδοτούνται από τα αφεντικά των καρτέλ.
Ομάδες της πρώτης κατηγορίας όπως η Μανισάλες, η Περέιρα, η Ενβιγάδο, η Τούνια και η Τουλούα έχουν άμεσες σχέσεις με τη μαφία των ναρκωτικών και χρησιμοποιεί τα «ναρκο-δολάρια» για μεταγραφές και κατασκευές γηπέδων.
«Συνεχίζεται η έρευνα για τη σχέση των ποδοσφαιρικών συλλόγων με τα καρτέλ και θα συνεχιστεί έως το τέλος», δήλωσε σχετικά ο βοηθός του γενικού εισαγγελέα της Κολομβίας, Χόρχε Περντόμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΙΝΑΤ: Για ποιον είναι χρήσιμη η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; – Το Ινστιτούτο Τσίπρα απαντά
- Μπετονιέρα προσέκρουσε σε κολώνα στο Παλαιό Φάληρο – Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αμφιθέας
- Ο Σέρχιο Ράμος πήρε αντί 450 εκατ. ευρώ τη Σεβίλλη
- Η «αθέατη» πλευρά της Αττικής: Τα εμπόδια που κρατούν τους ξένους επισκέπτες μακριά από τις ακτές
- Ο πλανήτης ξεμένει από άμμο, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Ντόναλντ Τραμπ: Στο Πεκίνο ο Αμερικανός πρόεδρος – Με στρατιωτική μπάντα και 300 σημαίες των ΗΠΑ και της Κίνας η υποδοχή του



