Ο Μπερλουσκόνι πούλησε το 48% της Μίλαν σε Ταϊλανδό χρηματιστή
Με τις... ευχές του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Μίλαν αλλάζει χέρια! Η εταιρεία «Fininvest», ιδιοκτησίας του «Καβαλιέρε», ανακοίνωσε την Παρασκευή πως το 48% του πλειοψηφικού πακέτου των «ροσονέρι» θα παραχωρηθούν σε γκρουπ επιχειρηματιών που ηγείται ο Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος, Μπι Ταετσαουμπόλ.
Με τις… ευχές του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Μίλαν αλλάζει χέρια! Η εταιρεία «Fininvest», ιδιοκτησίας του «Καβαλιέρε», ανακοίνωσε την Παρασκευή πως το 48% του πλειοψηφικού πακέτου των «ροσονέρι» θα παραχωρηθούν σε γκρουπ επιχειρηματιών που ηγείται ο Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος, Μπι Ταετσαουμπόλ.
Οι εκπρόσωποι της Fininvest και του Ασιάτη μεγιστάνα έχουν μπροστά τους 8 εβδομάδες διαπραγματεύσεων, προκειμένου να ολοκληρώσουν το deal.
Πρώτη αποκάλυψε την οριστική συμφωνία, η εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα στον διαδικτυακό της τόπο, αναφέροντας πως η συμφωνία «έκλεισε» στην βίλα του Άρκορε, έξω από το Μιλάνο.
Η είδηση δεν είχε ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, αλλά η εφημερίδα της Ρώμης ανέφερε ότι ο πρώην Καβαλιέρε ζήτησε να διατηρήσει τον έλεγχο της ομάδας για άλλους δεκαοκτώ μήνες. Στη συνέχεια, ο ασιάτης χρηματιστής ενδέχεται να αυξήσει το συνολικό ποσοστό των μετοχών του.
Τις τελευταίες ώρες, όπως διέρρευσε, ο Μπι Ταεσταουμπόλ έκανε δεκτό τον όρο του Μπερλουσκόνι να αυξηθεί το ποσοστό μετρητών που θα καταβάλλει στον «μίστερ τιβί» και να περιοριστεί, παράλληλα, το ποσό που συνδέεται με την αξία της εμπορικής εκμετάλλευσης της ονομασίας Μίλαν στο διάστημα των επόμενων ετών.
Η προσφορά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος συνεργάζεται με γνωστή τράπεζα που εδρεύει στον Περσικό Κόλπο, σύμφωνα με την Λα Ρεπούμπλικα αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
- Το ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί της Μπέτις
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
- Θεσσαλονίκη: Μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρού από την οικογένεια της καθηγήτριας μετά την επιστολή γονέων
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος
- Σακελλαρίδης (Νέα Αριστερά): Αποδείχθηκε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών
